Кіт Флінт / REUTERS

Аукціонний будинок Cheffins Fine Art організував у Великій Британії розпродаж особистих речей соліста The Prodigy Кіта Флінта, щоб погасити його борг у розмірі $8 млн (198,94 млн грн).

На аукціоні, який відбудеться 7 листопада, виставлять одяг і прикраси Кіта Флінта, зокрема сережки для пірсингу, які соліст часто вдягав на концерти. Також на продаж виставлять нагороду MTV Music Awards за 1997 рік зі срібними та золотими дисками, які музиканту вручили за альбом Experience. Про це повідомляє ВВС.

Читайте такожУ крові померлого вокаліста The Prodigy знайшли кокаїн, кодеїн та алкоголь

Відео дня

«На аукціоні буде чимало цікавих речей, які дають уявлення про особисте життя Кіта і підкреслюють різницю між його сценічним образом та його особистим життям», — розповів директор аукціонного дому Мартін Міллард. Він додав, що не встановлював ціну на лоти, оскільки «оцінити їх неможливо».

Серед лотів — мотоциклетна форма соліста The Prodigy і навіть меблі: дизайнерський стілець з підставкою для ніг і авторське дубове ліжко, встановлене на кованій імітації коренів дерев, які ніби обвивають деревʼяні стінки. Сходинки на підйомі до ложі підтримує своєю спиною міфічна крилата істота.

4 березня The Prodigy повідомили, що вокаліст групи Кіт Флінт вчинив самогубство The Prodigy: Вокаліст Кіт Флінт наклав на себе руки.