Сцена з танцем на сходах з фільму "Джокер" вже стала культовою / Фото: YouTube

Сцена з нового фільму «Джокер», де герой Хоакіна Фенікса танцює на сходах, стала мемом ще до виходу картини в прокат. Зараз місце її зйомки облюбували туристи, які викликають невдоволення місцевих мешканців.

Читайте також:«Щоб не плакати, він сміявся»: чому новий фільм про Джокера з Хоакіном Феніксом зводить з розуму глядачів по всьому світу

Як повідомляє DTF, сходи знаходиться в районі Бронкс. Ця частина міста традиційно не користується популярністю серед туристів, залишаючись одним з найбільш неблагополучних районів Нью-Йорка.

Відео дня

Проте, після виходу фільму на сходах завжди людно, а Instagram наповнили сотні зроблених там світлин.

Жителі Бронкса почали висловлювати своє незадоволення напливом туристів в соцмережах. Деякі говорять про можливість зробити вхід на сходи платним.

Дехто так само звертає увагу на те, що Бронкс страждає від високого рівня злочинності, і необережних туристів там можуть пограбувати.

Нагадаємо, картина «Джокер» режисера Тодда Філліпса завоювала головний приз Венеціанського кінофестивалю. Після виходу в прокат фільм побив рекорд касового збору, зібравши за вихідні $93 мільйони.

При цьому, у США фільм спровокував скандал: картину звинувачували в романтизації насильства і неправильної презентації людей з психічними захворюваннями.