"Ангели Чарлі" - Історія про нове покоління сильних і прекрасних шпигунок / Columbia Pictures

Листопад традиційно є одним з найбільш багатих на масштабні кінопрем'єри місяців. УНІАН зібрав для вас топ найбільш очікуваних фільмів, які вийдуть на екрани до кінця листопада.

Читайте такожКращі фільми 2019: топ кінопрем'єр, які повинен побачити кожен (відео)

"Ангели Чарлі"

14 листопада

Історія про нове покоління сильних і прекрасних шпигунок, що працюють на міжнародне агентство Townsend і загадкового боса по імені Чарлі.

Головні ролі у фільмі виконують Крістен Стюарт, Наомі Скотт і Елла Балинська. А саундтрек до фільму записали мегапопулярні Майлі Сайрус, Аріана Гранде і Лана Дель Рей.

"Аутсайдери"

14 листопада

Лауреати премії «Оскар» Метт Деймон і Крістіан Бейл в реальній історії двох мрійників, які об'єднали зусилля і вразили світ. Фільм Джеймса Менголда розповідає про стосунки американського автомобільного конструктора Керолла Шелбі і відважного британського гонщика Кена Майлза, які разом кинули виклик корпораціям і власним демонам, щоб створити абсолютно новий спорткар, який зміг конкурувати з Ferrari на чемпіонаті світу, який відбувся у Франції в середині 1960-х.

"Ідеальна брехня"

21 листопада

Читайте також«Дощовий день у Нью-Йорку»: огляд на фільм Вуді Аллена, що потрапив в епіцентр секс-скандалу

Неможливо пропустити фільм, де приголомшлива Хеллен Міррен вступає в сутичку з найталановитішим Йеном МакКелленом. Обидва актори є володарями "Оскара", хоча їх чудова гра не потребує подібного роду підтверджень.

Шахрай зі стажем Рой Кортні ледь вірить своїй удачі, коли знайомиться в мережі з багатою вдовою Бетті Макліш. Зачарована жінка досить швидко пускає його в свій будинок і своє життя. З часом Рой з подивом виявляє, що і вона йому небайдужа. Тепер те, що повинно було б стати черговим шахрайством, перетворюється в небезпечну прогулянку над прірвою в його житті.

"Крижане серце 2"

21 листопада

Довгоочікуване продовження улюбленого всіма мультика, який завоював "Оскар"!

Ганна, Ельза, Крістоф, його вірний олень Свен і завжди радісний сніговик Олаф повинні будуть покинути затишне королівство Еренделл і відправитися ще далі на північ! Вони вирушать у подорож, яка приведе їх до джерел древніх легенд і допоможе розкрити таємниці, що стосуються минулого їхньої рідної країни.

"21 міст"

28 листопада

Фільм від продюсерів Джо і Ентоні Руссо ("Месники Війна нескінченності") розповідає про опального детектива (Чедвік Боузман, "Чорна Пантера"), який став учасником масштабної операції по полюванню на вбивць двох поліцейських. Коли ситуація загострюється, влада вирішує прийняти надзвичайні заходи, щоб не дати вбивцям піти з Манхеттена, - вперше в історії закрити для руху всі 17 мостів острова. Тепер, коли Манхеттен заблоковані на в'їзд і виїзд, герою доведеться самостійно з'ясувати, хто є хто у цьому місті.

"Вальхалла: Тор Рагнарок"

28 листопада

Читайте такожОпубліковано перший трейлер хоррора "Людина-невидимка" (відео)

Рагнарок наближається. Священна обитель богів Вальхалла в небезпеці. Стародавні велетні на чолі з Локі намагаються захопити владу. Якщо вони знайдуть гігантського вовка Фенріра – сина Локі, відбудеться неминучий кінець світу. Верховний бог Один разом з богом блискавок Тором збирає військо в Асгарді для вирішальної битви богів і велетнів.

Смертні хлопчик і дівчина з Мідгарду несподівано опиняються в центрі епічного протистояння, і можливо саме вони врятують Всесвіт від Рагнарок.