false

В кінотеатрах вийшов комедійний бойовик Елізабет Бенкс - «Ангели Чарлі». Це продовження історії про дівчат-шпионках, яких колись зробили популярними Камерон Діаз, Дрю Беррімор і Люсі Лью. Тепер же головних героїнь зіграли Крістен Стюарт, Наомі Скотт і Елла Балинська. Сама Елізабет Бенкс виконала роль наставниці героїнь. Допрем'єрний показ відбувся в столичному кінотеатрі "Оскар".

Читайте також"Гламурний бізнес": з'єднання явився дубльований трейлер комедії з Роуз Бірн і Сальмою Хайєк (відео)Акторський склад є головним плюсом картини. Дівчата, як і належить за каноном, красиві, одчайдушні і вельми феміністично налаштовані. Стюарт, нарешті, позбулася свого знаменитого «кам'яного» особи і дуже пожвавила картину, будучи там найбільш відв'язним і веселим персонажем. Юна британська зірка Елла Балинська теж відмінно впоралася зі своєю роллю стриманого і чудово натренованого агента МІ-6. Спостерігати за красунею-актрисою в кадрі – одне задоволення. Наомі Скотт, яку ми могли нещодавно бачити в новому «Аладдіні» відмінно виконала роль наївної, але талановитої дівчини-айтішниці.

false

Інша справа, що їх персонажі прописані до скрипу на зубах шаблонно. Те ж саме можна сказати і про сюжет. Конфлікт у фільмі простежується вкрай складно. «Ангели» намагаються зупинити вихід на ринок пристрою, здатного вбивати людей. При цьому толком не пояснюється ані кому він потрібен, ані навіщо. Коли пристрій, нарешті, потрапляє в руки до суперлиходія, він сам не розуміє, що з ним робити і як воно працює. До чого всі ці нескінченні і безглузді гонитви, рокіровки хорошої сторони й поганої, зрозуміти вкрай важко.

false

При цьому навіть з урахуванням того, що фільм є комедійним бойовиком, вийшов він аж надто карикатурним. Всі жінки в ньому, розумні, розважливі і красиві, а всі чоловіки дуже дурні, або є втіленням абсолютного зла. При цьому навіть найзапеклішого лиходія легко може побити наївна офісна дівчина звичайним шнурком від комп'ютерної мишки. І в такі моменти просто хочеться закрити обличчя руками від абсурдності. На щастя, зазвичай подібні сюжетні «проколи» перекривала Крістен Стюарт якимсь їдким жартом, що якоюсь мірою рятував ситуацію.

Читайте також«Аутсайдери»: огляд на новий фільм про перегони з Меттом Деймоном і Крістіаном Бейломе можна сказати, що «Ангели Чарлі» зовсім вже грішать відсутністю цікавих сцен. Цікаво спостерігати за стартовим діалогом з азіатським мафіозі на веранді, спецоперацією у великому офісному будинку і кривавими сутичками з харизматичним лиходієм з татуюваннями. Але все ж таких моментів у фільмі досить мало і всі вони не особливо запам'ятовуються.

Тим не менш «ангели» не викликають зовсім вже відвертого відторгнення і цілком підійдуть для того, щоб весело провести вечір в компанії подружок. Чоловічій половині глядачів в кінозалі, мабуть, буде нуднувато.

В український прокат фільм виходить 14 листопада. А першими фільм вже встигли оцінити українські зірки в кінотеатрі "Оскар".