ЗМІ поспішили оголосити про початок роботи над сіквелом "Джокера" / Фото: YouTube

Режисер драми «Джокер» Тодд Філліпс спростував інформацію ЗМІ про запуск роботи над другою частиною фільму.

Читайте також"Фільм сподобався": Трамп із сім'ї єю і друзями подивився "Джокера" в Білому домі

Раніше про роботу над сіквелом з посиланням на джерело повідомило видання The Hollywood Reporter. В інтерв'ю IndieWire Філліпс прокоментував ці чутки.

Відео дня

«Я можу чесно сказати, що не було жодної зустрічі 7 жовтня, де я був присутнім. По-перше, якщо ви знаєте мене і мою кар'єру, це не мій стиль. Я зняв успішну комедію для Warner Bros, «Похмілля у Вегасі», і я не став продюсером фабрики комедій. Типу, «о, а давайте просто клепати фільми», – зазначив режисер.

Щодо продовження «Джокера» Філліпс заявив, що в даний момент жодних угод немає, і робота над сценарієм не ведеться. Втім, це не означає, що питання про сіквел не буде обговорюватися.

Режисер нагадав, що і раніше обговорював з актором Хоакіном Феніксом можливість сіквела, «тому що це весело».

Проте, він підкреслює, що стаття The Hollywood Reporter дає абсолютно неправдиві відомості.

Станом на 19 листопада «Джокер» зібрав у світовому прокаті понад мільярд доларів, закріпивши статус найкасовішого фільму з рейтингом R.

Нагадаємо, «Джокер» завоював головний приз Венеціанського кінофестивалю. Після виходу в прокат фільм побив рекорд касового збору, зібравши за перші вихідні $93 мільйони.

При цьому, у США фільм спровокував скандал: картину звинувачували в романтизації насильства і неправильній презентації людей з психічними захворюваннями.