Генрі Черні повертається до ролі в "Місії нездійсненній" \ @chrismcquarrie

Актор Генрі Черні повернеться до ролі агента Юджина Киттріджа в сьомий і восьмий частинах фільму "Місія нездійсненна" з Томом Крузом у головній ролі.

Читайте такожРежисер "Світу Юрського періоду 3" показав нового динозавра, який з'явиться у фільмі

Про це в Twitter повідомив режисер картини Крістофер Маккуоррі.

Відео дня

Киттрідж з'являвся в першому фільмі (1996). Він виступав як антагоніст Ітана Ханта (Том Круз), оскільки підозрював його в шпигунстві. Коли "кротом" виявився Джим Фелпс (Джон Войт), Киттрідж зник з поля зору і ніколи більше не зустрічався з Хантом.

В сьомий частини "Місії нездійсненної" також будуть зніматися Хейлі Етвелл, Ребекка Фергюсон, Ши Уігхем і Пом Клементьєфф, яка стане фатальною жінкою у фільмі. Крім того, до акторського складу приєднався британський актор Ніколас Холт, передає 112.ua.

Зйомки сьомий і восьмий частин стартують в цьому році, а прем'єри призначені на 23 липня 2021 року та 5 серпня 2022 року відповідно.

П'ята і шоста серії популярного бойовика зібрали у світовому прокаті $680 і $790 млн відповідно, підтвердивши тим самим глядацький інтерес до франшизи. Крім того, шостий фільм був відзначений премією Critics` Choice Awards як кращий бойовик 2018 року.