Coldplay зняли кліп у Києві / скріншот

Британський рок-гурт Coldplay випустив кліп на пісню Trouble In Town з альбому Everyday Life, відео для якого знімали у Києві.

Читайте такожDeep Purple анонсували новий альбом і показали його обкладинкуПрезентація кліпу відбулася 12 березня на YouTube-каналі гурту.

Як повідомляє The Village Україна, над відео працювала українська компанія Radioaktive Film у грудні 2019 року.

Зазначається, що кліп знімали на «Кузні на Рибальському» та по всьому місту.

На перших кадрах бачимо ЖК Chicago Central House біля станції метро «Олімпійська». Далі – Будинок одягу на Львівській площі. Також видно вулицю Старовокзальну, торговий центр «Україна» та Premier Hotel Lybid. У кадрі впізнаємо машину з шаурмою, мафи з паніні та київські аптеки. А на полицях у супермаркеті можна розгледіти українські продукти.

Політичну антиутопію на трек Trouble In Town зняла ірландська режисерка Айофі Макардл, відома за співпрацею із гуртом U2.

Новий кліп Coldplay / скріншот

Маски спеціально для відеороботи Coldplay виготовляли в Лондоні.

Це не перший кліп Coldplay, над яким працювала українська компанія Radioaktive Film. Раніше вони разом з дніпровською студією Gloria FX зняли відео на пісню Up&Up.

Everyday Life – восьмий студійний альбом Coldplay, виданий 22 листопада 2019 року. Платівка складається із двох частин (Sunrise та Sunset), що робить цю роботу першим подвійним альбом в історії гурту.

Раніше УНІАН повідомляв, як фронтмен Coldplay став школярем у новому кліпі.