Скріншот з фільму "Діти сексу не перешкода"

Представляємо добірку з п'яти класних фільмів для любителів романтичних комедій. Кожна з цих кінострічок заслуговує на увагу тих, хто любить цікаві сюжети і дотепні жарти. 

Дощовий день у Нью-Йорку

Головні герої - студенти коледжу Ярдлі Гетсбі та Ешлі. Гетсбі - син багатих батьків родом з Нью-Йорка. Він абсолютно не зацікавлений у навчанні, а коледж відвідує тільки заради своєї подруги Ешлі. 

Одного разу Ешлі вирушає до Нью-Йорка, щоб взяти інтерв'ю у відомого режисера. Гетсбі їде з нею, але намагається зробити все, щоб батьки не дізналися про його візит до міста. Однак не все складається так, як планувалося: Гетсбі потрапляє на очі своєму дядькові, а той розповідає батькам про приїзд сина. 

Звичайно, батьки хочуть побачитися з Гетсбі і познайомитися з його дівчиною, проте Ешлі потрапляє в курйозну ситуацію і не може відправитися в гості, тому Гетсбі приходить в голову безглузда ідея - заплатити іншій дівчині, яка б видала себе за Ешлі. Ідея справді безглузда, тому що правда розкривається в найбільш незручний момент.

Він і вона

Віктор - початківець письменник, а Сара - магістр класичної літератури. Вони випадково зустрічаються в барі і ще не знають, наскільки сильно їхню долю змінить ця зустріч. У фільмі з гумором показано побутові аспекти їхнього спільного життя після 45 років разом: як вони будуть справлятися з успіхом, багатством, нудьгою? Хто знайде свою мрію, а хто залишиться в тіні назавжди?

Книжковий клуб

Чотири жінки познайомилися в книжковому клубі, який відвідували понад 40 років. За цей час вони здружилися, часто спілкувалися на приземлені побутові теми, обговорювали прочитану літературу, але їхні звичайні розмови змінила одна книга - роман "П'ятдесят відтінків сірого". Тепер збуджені подруги вирішують змінити своє життя і погнатися за задоволенням.

Прикинься моїм хлопцем

Аліса Лантенс - головний редактор молодіжного журналу Rebelle. У свої 38 років вона самотня, виховує дочку. Одного разу начальство натякає їй, що такий популярний журнал повинен очолити хтось більш сміливий і провокативний.

Через безглузду випадковість в цей же час в світі шоу-бізнесу з'являються чутки про роман Аліси з молодим 18-річним хлопцем, а це - саме та провокація, яка допоможе їй не тільки втриматися на керівній посаді, а й просунутися вгору по кар'єрних сходах. Проблема в тому, що між Лантенс і її фейковим залицяльником з'являються почуття.

Діти сексу не перешкода

Джейсон і Джулі - парочка, яку пов'язують багаторічні дружні стосунки. Вони переконані, що з появою дітей в сім'ї пропадає та пристрасть і романтика, яка була на самому початку спільного життя. 

Вони вирішують завести дитину, адже романтичних стосунків у них і так немає, а так хоч з'явиться дитина. Джейсон і Джулі домовляються про те, що в рівній мірі будуть нести відповідальність за малюка і виховувати його, але в плані почуттів не будуть один до одного прив'язуватися. Але в один момент їхня домовленість руйнується.

Нагадаємо, названо 5 нових фільмів з високим рейтингом на Netflix, які варто подивитися.

Вас також можуть зацікавити новини: