Постер до фільму "4 найманця" / Netflix

Розповідаємо про п'ять фільмів з високим рейтингом на Netflix, які точно варто подивитися, якщо ви хочете провести час цікаво і захоплююче. Тут і бойовик, і комедія, і фентезі, тому можна підібрати кінострічку на будь-який смак.

Афіна

Фільм французького режисера Ромена Гавраса розповідає про події, які відбуваються в кримінальному районі Парижа під назвою Афіна. 13-річного підлітка-іммігранта застрелили французькі поліцейські. Троє братів убитого влаштовують бунт і збирають навколо себе людей, щоб помститися. 

Головні ролі виконали Далі Бенссалах, Самі Сліман, Антоні Бажон, Вассіні Ембарек, Алексіс Маненті.

4 найманці

Поліціянтка Діна три роки розслідує смерть рідного батька, але чим далі заходить розслідування, тим більше несподіваних фактів про батька вона дізнається. Наприклад, розкривається той факт, що чоловік був лідером угруповання чотирьох найманих вбивць. 

Слідство приводить Діну на віддалений тропічний острів, де їй доводиться об'єднати сили з найманцями перед смертельною небезпекою.

Незнайомець

Головний герой фільму Генрі в літаку знайомиться з Марком. Їхнє випадкове знайомство перетворюється на дружбу, і Генрі починає бачити в Маркові близьку за духом людину, союзника, мрію. Марк насправді не шукає дружби, він таємний поліцейський, який розслідує нерозкрите вбивство багаторічної давнини, а Генрі - його головний підозрюваний. 

Зазначимо, фільм "Незнайомець" заснований на реальних подіях. Кінокартина була представлена на міжнародному кінофестивалі в Каннах в розділі "Особливий погляд".

Маревокрай

Головна героїня - дівчинка на ім'я Немо. Вона жила зі своїм батьком - єдиною близькою людиною - поки той не загинув у морі. Тепер вона переїхала до рідного дядька Філіпа, якого до цього ніколи не бачила. Дядько, на відміну від батька, дуже замкнутий в собі і нетовариський, тому єдиною розвагою дівчинки стають сни.

У снах вона зустрічає Фліпа - персонажа, про якого вже чула від свого батька - той розповідав їй казки про Фліпа. Фліп заявляє, що Немо повинна допомогти відшукати йому в Країні снів особливу перлину, і після цього уві сні вона зможе зустрітися з покійним батьком. 

Школа добра і зла

Софі та Агата - подруги, які живуть у селі. Софі - мила і добра, любить казки з хеппі ендом, а Агата поводиться дивно, варить зілля і любить історії жахів. Дівчатка потрапляють в Школу добра і зла, де їх повинні розподілити по факультетах, де вони стануть добрими героями або лиходіями, а потім відправляться в казки.

У цій школі раніше вчилися легендарні Робін Гуд, король Артур, капітан Крюк та інші. Ось тільки Софі, яка повинна була потрапити на "добрий" факультет, відправляється до відьом, а Агата - до героїв.

Нагадаємо, російський режисер планує зняти фільм про дітей з Бахмута.

Вас також можуть зацікавити новини: