Аліна Гросу зняла новий кліп / фото прес-служби

Українська співачка Аліна Гросу презентувала кліп на нову пісню «Малинові губи». У ролику виконавиця з'явилася в образі лиходійки з фільму «Круелла».

Прем'єра кліпу відбулася на YouTube-каналі співачки.

«Як тільки я подивилася цю картину, то негайно вирішила зануритися в цю атмосферу ще раз, але вже в своїй інтерпретації. Мене настільки надихнули історія, образи та гра акторів фільму, що я почала представляти у своїй голові, якою Круеллою зможу бути я», – прокоментувала свою нову роботу Гросу.

У кліпі були задіяні далматинці, кабріолет. Також спеціально для зйомок для співачки розробили перуки й унікальні сукні з газетних вирізок.

Аліна Гросу зняла новий кліп / фото прес-служби

«Це не перший мій досвід роботи з тваринами на майданчику. Було непросто стояти на високих підборах, співати та утримувати неслухняних собак на повідках. Ми спробували зробити казку, де моя героїня немов зачаровує своєю енергією і чарами всіх тих, хто попадеться на її шляху», – додала Гросу.

Новий кліп Аліни Гросу: відео

Новий кліп Аліни Гросу: реакція мережі

Аліна Гросу зняла новий кліп / фото прес-служби

Шанувальники співачки в коментарях по-різному відреагували на кліп:

«Класна пісня, хороший кліп, Гросу – топ, завжди подобалися її пісні», «Ти – вогонь! Відмінний кліп та трек», «Пісня прикольна, але кліп слабкий», «Не вистачає танців, зухвалості та динамічності в кліпі».