Одним з хедлайнерів цього року стане гурт "Бумбокс" / Instagram " Бумбокс"

Музичний фестиваль Atlas Weekend, який відбудеться з 5 по 11 липня, цього року пройде в оновленому форматі. Знамениті Західні хедлайнери, на жаль, цього року до нас не приїдуть зате цікавих музичних Імен з України та ближнього зарубіжжя маса. УНІАН обрав топ - 5 артистів, виступи яких варто відвідати цього року.

Бумбокс

Хто в студентські часи не відривався під "Вахтерам" і "Хоттабича"? Але попри те, що група відома і всіма улюблена вже багато років, вона не ставить на паузу свою творчість і не перестає випускати нові хіти, один з яких, записаний спільно з Сашею Чемеровим, вийшов зовсім недавно. 

ЛСП

Восени 2021 року ЛСП випустила відразу два альбоми, тому Atlas Weekend 2021 — відмінна можливість послухати їх наживо. Ну, і звичайно, відірватися під їх хіт" Монетка", що зібрав 21 мільйон переглядів на YouTube.

Brainstorm

Гаряче улюблена в Україні латвійська група знову відвідає Київ. Їх пісні надихають своєю елегантністю, продюсерською ретельністю і доброзичливістю. Відмінна можливість відволіктися від не завжди райдужної реальності і зануритися в спокійний і розмірений світ творчості музикантів. 

KALUSH

Український реп-гурт, заснований 2019 року. Їх відео на спільну з alyona alyona пісню "Гори" всього за 12 днів з моменту випуску набрало 1,2 мільйона переглядів на YouTube.

"Океан Ельзи"

Ну, тут без коментарів. Яка ще українська група з такою частотою регулярністю збирає стадіони?  Легендарний український співак, музикант і лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук має велику армію шанувальників, яким готовий представити як старі, перевірені часом хіти, так і нові пісні, записані з топовими іменами сучасності (і знову alyona alyona, яка на фестивалі, до слова, теж буде присутня). 

Інші новини на тему: