Вийшов тизер комедії "Сусідка" / скріншот

Опубліковано постер та тизер української романтичної комедії "Сусідка" від компанії F Films (продюсери фільмів "Свінгери" та "Свінгери 2") з відомою артисткою Ксенією Мішиною.

Як повідомляє прес-служба телеканалу 1+1, у всеукраїнський прокат комедія вийде 3 березня 2022 року.

Крім Мішиною (відома за телепроектами "Холостячка", "Кріпосна", переможниця шоу "Танці з зірками" та суддя "Україна має талант"), у головних ролях знявся актор Артемій Єгоров. У фільмі також з’являться Jerry Heil та Анна Трінчер. Авторкою сценарію фільму стала відома письменниця Ірена Карпа, режисеркою – Наталя Пасеницька. 

Комедія "Сусідка": тизер

У першому тизері творці фільму заявляють привабливий образ харизматичного головного героя, розмаїття яскравих київських локацій та інтригують тим, як складатимуть відносини між мачо та його випадковою сусідкою по квартирі – розлученою вчителькою з дітьми.

Комедія "Сусідка": що відомо про фільм

"Ми хотіли створити для глядачів ефектну, смішну та легку романтичну історію, яку буде приємно подивитися під час весняних свят як молодим парам на побаченні, так і сімейним подружжям, яким будуть особливо близькі гумористичні ситуації, пов’язані з дітьми", – розповіла продюсерка проекту Олеся Ногіна (F Films).

"Це моя перша комедійна роль, і мені дуже цікаво було знайти нові фарби та інтонації для образу Вероніки в своєму акторському арсеналі, –  зізналася виконавиця головної ролі Ксенія Мішина. – Між нашими з Артемом героями відбуваються і словесні баталії, і комічні побутові конфлікти, і справжні пригоди – це було цікаво грати,  і за нашими стосунками має бути цікаво спостерігати глядачам".

Вийшов тизер комедії "Сусідка" / скріншот

Сюжет. Затятий холостяк Петро побився об заклад зі своїм найкращим другом, що зможе прожити місяць з жінкою під одним дахом. Так у його квартирі з’являється Вероніка – елегантна вчителька музики, яка щойно пішла від чоловіка-тирана. Проте ставки зростають, коли Петро дізнається про дітей Вероніки.

Вийшов тизер комедії "Сусідка" / скріншот

Вас також можуть зацікавити новини