Кадр з фільму "Uncharted: Незвідане" / фото B&H

Вже 10 лютого в український прокат виходить пригодницький екшн "Uncharted: Незвідане" з Томом Холландом і Марком Волбергом.

УНІАН вже подивився новинку – наш огляд фільму без спойлерів вже можна прочитати за посиланням. Також ми вже готові відповісти на хвилююче багатьох глядачів питання: чи є сцени після титрів (не хвилюйтеся, їх суть ми розкривати не будемо).

Читайте такожІсторія рейнджера Базза: вийшов трейлер нового мультфільму Disney та Pixar (відео)

Відео дня

Останнім часом творці великобюджетних фільмів розбалували глядачів сценами після титрів. Так, якщо раніше ця "фішечка" була присутня головним чином у фільмах Marvel і DC, то зараз додаткові ролики, чи то натяк на продовження, завершення історії або смішні моменти, можна побачити набагато частіше.

Ось і "Uncharted: Незвідане" не став винятком. Формально тут навіть дві сцени в якості своєрідного епілогу. По-перше, відразу після завершення основного сюжету, ще до титрів, є невелика і дуже важлива сценка з в'язниці. По-друге, після першої половини титрів, які, до речі, самі по собі досить симпатичні, на глядачів чекає повноцінна сцена після титрів, що натякає на те, що у "Uncharted: Незвідане" цілком може бути продовження, якщо він добре проявить себе в прокаті. В якості запрошеної зірки тут – данський актор Пілу Асбек, відомий за роллю Еурона Грейджоя в серіалі "Гра престолів". А ще ця сцена ну дуже мила!

Нагадаємо, пригодницький екшн "Uncharted: Незвідане" заснований на відносній серії відеоігор, головним ігровим персонажем яких є шукач пригод і мисливець за скарбами Нейтан "Нейт" Дрейк. Він є нащадком знаменитого англійського дослідника сера Френсіса Дрейка, а тому жага до пригод у нього в крові. Допомагає йому в цьому наставник Віктор "Саллі" Салліван. Головні ролі у фільмі виконують Том Холланд ("Людина-павук", "Месники: Завершення", "Диявол завжди тут") і Марк Уолберг ("Боєць", "Третій зайвий", "Трансформери").