Джеремі Айронс / фото instagram.com/jeremyironsnet

Британський актор Джеремі Айронс («Лоліта», «Виворіт долі») приєднається до акторського складу нового фільму Рідлі Скотта «Гуччі».

Читайте такожФільм "Смерть 2020-го" від творців "Чорного дзеркала": Netflix опублікував перший тизер (відео)Про це повідомляє Deadline.

На цей час актор займається ще одним проектом, він зіграє прем'єр-міністра Невілла Чемберлена в серіалі «Мюнхен» від Netflix, екранізації однойменного бестселера Роберта Харріса.

Відео дня

Фільм «Гуччі»: що відомо

  • В основу фільму лягла книга Сари Гей Форден «Будинок Гуччі: сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру і жадібності». У книзі розповідається про вбивство Мауріціо Гуччі, який очолював модний будинок.
  • Сценарій написав Роберто Бентівенья. Співпродюсерами виступили Кевін Уолш та Scott Free Productions.
  • Головну жіночу роль в картині виконає співачка та актриса Леді Гага. Вона зіграє флорентійку Патрицію Реджані, яку визнали винною в організації вбивства чоловіка Мауріціо Гуччі, онука засновника модного будинку Gucci. Реджані провела у в'язниці 18 років.
Леді Гага / фото instagram.com/ladygaga
  • У картині також зіграють Адам Драйвер («Шлюбна історія»), Джаред Лето («Далласький клуб покупців»), Аль Пачіно («Обличчя зі шрамом», «Хрещений батько»), Джек Х'юстон («Підпільна імперія») та Рів Карні («Страшні казки»).