Олег Скрипка виступив на Atlas Weekend / фото Александр Самусевич, Ирина Савенко

Гурт «Воплі Відоплясова» відіграв лайв на Atlas Weekend, а також розвіяв інтригу з приводу святкування свого 35-річного ювілею. 

«Воплі Відоплясова» на чолі з Олегом Скрипкою були одними з хедлайнерів першого дня фестивалю Atlas Weekend — за традицією, наймасовішого, якщо говорити про кількість відвідувачів. Музиканти вжарили настільки потужний мегамікс зі своїми хітами, що ні в кого не має лишитись сумнівів з приводу того, хто є найкрутішими та найоригінальнішими рокерами України. Під час і після їхнього виступу сторінка колективу в Instagram буквально вибухнула багаточисельними відмітками із фанатськими відео. 

Публіка скучила за живими концертами / фото Александр Самусевич, Ирина Савенко

Читайте такожПотап і Позитив міцно поцілувалися в губи після камінг-ауту Melovin (відео)Судячи з реакцій (в тому числі у соцмережах), публіка скучила, по-перше, за живими концертами, а по-друге, за первісною енергетикою рок-н-ролу, яку випромінювали «Воплі Відоплясова». Скрипка, як справжній рок-фронтмен, запалював аудиторію між піснями, а більше всього його харизматична поведінка привернула увагу молоді, яка буквально стягнулася якнайближче до сцени. 

Прямо під час виступу, добряче розігрівши натовп, Олег Скрипка зробив сюрприз та нарешті оголосив, де і як «ВВ» планують святкувати свій великий 35-й День Народження. Грандіозний - та єдиний в Києві - концерт відбудеться 26 листопада 2021 року у Палаці Спорту. Туди запрошені всі, адже такий ювілей оригінального гурту, який ніколи не вписувався у мейнстрім, але завдяки народній любові сам зробився мейнстрімом  — це спільне свято для всіх українців. 

Інші новини за темою: