Кадр з серіалу "Залишитися в живих" / скріншот YouTube

У важкі часи кожному з нас хочеться сісти зручніше в м'яке крісло або завалитися в ліжко і подивитися цікавий серіал. Так ми відволікаємося від сумних думок і з користю для душі проводимо час.

Тому якщо ви не знаєте, який серіал подивитися запоєм, УНІАН дасть вам рекомендації.

"Втеча"

Серіал розповідає про двох братів. Один з них неблагополучний - він перебуває у в'язниці суворого режиму за вбивство брата віце-прем'єра, проте він не скоював цього злочину. Його брат вирішує врятувати його, а для цього йому потрібно організувати втечу з в'язниці. Заковика в тому, що саме другий брат і будував цю в'язницю, проте режисерам вдалося все так закрутити, що здійснити втечу буде не так просто.

"Залишитися в живих"

48 пасажирів авіалайнера в результаті аварії опинилися на острові десь в Океанії. Але там не все так просто. Цей острів сповнений таємниць і загадок, тому постраждалим доведеться в прямому сенсі слова виживати там. Всього серіал налічує шість сезонів, але ви подивитеся їх на одному диханні.

"Мільярди"

У серіалі головні ролі грають мільярдер і прокурор. І здавалося б, все просто: прокурор хоче посадити мільярдера, але, насправді, ні. Мільярдер Боббі з дитинства вмів аналізувати інформацію і робити правильні висновки, тому і піднявся з самого низу. А ось прокурор Чак - спадкоємець багатих батьків, які були тими ще шахраями. У підсумку все перемішалося: хороший коп виявився не таким вже й хорошим, а поганий мільярдер - не таким вже й поганим.

"Елементарно"

У центрі сюжету британський детектив, який був відправлений до Нью-Йорка на лікування в реабілітаційний центр. Він страждав від наркотичної залежності. Після лікування він вирішив залишитися в Брукліні, де почав працювати консультантом місцевої поліції. Він займається складними розслідуваннями, а допомагає йому в цьому палка красуня, доктор Джоан Ватсон, яку до того ж найняв його батько.

"Коли вони нас побачать"

Дія серіалу розгортається навесні 1989 року. Тоді співробітники поліції затримують п'ятьох підлітків за підозрою в згвалтуванні дівчини в одному з нью-йоркських парків. Її знайшли побитою до напівсмерті, тому сама вона не може розповісти, що тоді сталося насправді. Поліція має це з'ясувати.

Раніше УНІАН назвав 5 фільмів, від яких по тілу біжать мурахи.

Вас також можуть зацікавити новини: