Київстар ТБ ексклюзивно показуватиме серіали «Ментівські війни. Харків-3» і «Опер за викликом-5»

Навесні Київстар ТБ, спільний проєкт групи 1+1 media та Київстар, має одразу дві новини з розміщення ексклюзивів у онлайн-бібліотеці платформи. З 15 березня глядачі можуть дивитися серії третього сезону «Ментівські війни. Харків», а з 12 квітня сервіс онлайн-телебачення пропонує переглянути п’ятий сезон серіалу «Опер за викликом». Кожна із серій буде доступна на платформі за декілька годин після виходу у ефірі телеканалу 2+2, який належить групі 1+1 media.

Першою прем’єрою стане детективний серіал «Ментівські війни. Харків-3» про принципових оперативників, які ведуть відчайдушну боротьбу проти тих, хто, користуючись владою та зв’язками у правоохоронних органах, переступає межу законності. В останньому сезоні легендарної саги глядачі побачать запеклу боротьбу підполковника Андрія Гордієнка разом з вірними друзями та підлеглими, Дмитром Вороновим і Богданом Харченко, проти злочинної змови кримінальних гравців і «перевертнів у погонах». Зйомками 16-серійного гостросюжетного серіалу Ментівські війни. Харків-3» займався 1+1 production на замовлення каналу 2+2. У головних ролях: Артем Позняк, Богдан Юсипчук, Сергій Лістунов, Анастасія Рула та Ірина Гулей.

Відео дня
Київстар ТБ ексклюзивно показуватиме серіали «Ментівські війни. Харків-3» і «Опер за викликом-5»

«Опер за викликом-5» – продовження гостросюжетного серіалу про роботу секретного Департаменту кримінальної розвідки (ДКР), агенти якого розкривають заплутані та складні злочини, віртуозно використовуючи майстерність перевтілень, маніпуляцію та шантаж. За скоєні злочини капітан Артем Трофимов потрапляє за ґрати, але команда ДКР допомагає йому звільнитись раніше терміну. Щоправда, це відбувається за однієї умови, яка змінює життя відділу, і тепер помститись ворогам та полювати за небезпечними злочинцями буде непросто. Озброївшись сотнями нових «легенд», новітніми технологіями та майстерністю шантажу і маніпуляцій, спецагенти ДКР повертаються у гру.   Головні ролі виконали: Павло Вишняков, Артем Мартинішин, Олександр Пожарський та Олександр Ігнатуша. Серіал «Опер за викликом-5» на замовлення телеканалу 2+2 зняла продакшн-студія «SFERA FILM».

Дивитися улюблені серіали можна будь-де та будь-коли, підключивши онлайн-телебачення Київстар ТБ, адже однією з преваг є можливість перегляду контенту одразу з п’яти різних пристроїв – зі смартфонів, планшетів, ноутбуків, Smart TV або ТВ-тюнерів.

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, якого обрали майже 26 млн абонентів мобільного зв’язку і понад 1 млн користувачів «Домашнього інтернету». Компанія  надає послуги на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі 4G. Наразі 87% населення України живе і працює у зоні дії мережі LTE Київстар. Крім того, компанія є лідером ринку фіксованого інтернету, а також провайдером конвергентних послуг (мобільний зв’язок, фіксований інтернет, ТБ).Також Київстар надає інноваційні рішення з використанням Big Data, IoT, Cloud solutions, мобільні фінансові послуги, та інші.Для стартап-компаній створена унікальна платформа Open API, яка дає можливість розробникам використовувати аналітичні дані оператора для  власних цифрових продуктів.

Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON, головний офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).Київстар 23  роки  працює в Україні, і визнаний експертами як найдорожчий національний бренд, найбільший платник податків у галузі зв’язку, кращий роботодавець та соціально-відповідальна компанією. 

Додаткова інформація: pr@kyivstar.net, www.kyivstar.ua.

Довідка про 1+1 media:

Група 1+1 media – один з найбільших медіахолдингів України, до складу якого входить 7 власних телеканалів (1+1, 2+2, ТЕТ, ПЛЮСПЛЮС, 1+1 International, УНІАН, Бігуді) та 2 партнерські (Kvartal TV та Paramount Comedy), новинні ресурси ТСН.ua, Главред, Інформаційне агентство «УНІАН», власні продакшн-підрозділи, платформи Київстар ТБ, Viasat, 1+1 video, а також освітній проєкт 1+1 media school.

Додаткова інформація: media.1plus1.ua.