Фронтмен американського гурту прогулювався ранковим Подолом \ instagram.com/iamwill/

Відомий американський репер, продюсер і фронтмен гурту Black Eyed Peas Вільям Адамс, відомй також як Will.i.am, прилетів до Києва.

Музикант, під час ранкової прогулянки вулицями Подолу, помітив на одному з будинків мурал Нунка. Зірку так вразила краса настінного малюнку на київській будівлі, що він вирішив поділитися цим зі своїми прихильниками у сторіс в Instagram.

"Я йду вулицею Києва, в Україні. Дивлюся на будівлю, і що я бачу? Малюнок Нунка! Це Нунк, брат! Це до біса красиво!" — емоційно розповів Адамс.

Читайте такожBlack Eyed Peas і Шакіра випустили кліп на спільну піснюПоки причина візиту співака до Києва невідома. Однак, шанувальники Вільяма Адамса припускають, що він приїхав до столиці України у пошуках локації для зйомок кліпу.

Як зазначає ТСН, раніше багато популярних виконавців обрали локаціями для своїх кліпів саме українські краєвиди. Відеороботами, відзнятими в Україні, можуть похизуватися Сoldplay, Майлі Сайрус, Pink Floyd, Ріта Ора, Hurts, NCT Dream та багато інших світових знаменитостей.

Вас також можуть зацікавити новини