Цікаві фільми про літні канікули / скріншот

Вже завтра настає літо, а разом з ним приходить пора теплих вечорів, сонця і пригод. І якщо у вас ще немає того самого "вайбу", налаштуватися на позитив можна переглядом фільмів.

Розповідаємо про п'ять найцікавіших і літніх фільмів. Вони точно вдихнуть в вас бажання жити.

Мамма MIA! (2008)

Легкий і позитивний фільм з Меріл Стріп і Пірсом Броснаном підніме вам настрій не тільки цікавою сюжетною лінією, але ще і веселими піснями. Мюзикл розповідає про дівчину, яка вирішила запросити на весілля свого батька, але не знає, хто ним є. Тому вона кличе відразу трьох чоловіків, з якими у її матері були романи.

"Зависнути в Палм-Спрінгс" (2020)

Комедія з Енді Сембергом і Крістін Міліоті є так званим переосмисленням легендарного фільму "День бабака". Фільм розповість про героїв, які потрапили в "петлю часу" і тепер кожен їхній день проходить в готелі. Літні пейзажі і цікавий сюжет оцінять навіть прискіпливі кіномани.

"Королі літа" (2013)

Історія розповість про літні канікули трьох юнаків. Вони втікають від батьків і стають "лісовими мешканцями". Легка комедія ненав'язливо показує проблеми перехідного віку і навіює приємні спогади про безтурботну юність.

"Вікі Крістіна Барселона" (2008)

Мелодрама Вуді Аллена з Хав'єром Бардемом і Пенелопою Крус розповідає про пристрасть і любовний трикутник. Події розгортаються в мальовничому іспанському місті. Атмосфера вуличок, просочених почуттями, викликає бажання подорожувати і насолоджуватися життям.

"Спекотні літні ночі" (2017)

Комедійна мелодрама з "нотками" криміналу розповість про простого хлопця, який вирішив провести літні канікули на мальовничому півострові в США. Там персонаж Тімоті Шаломе зустрічає нових друзів, знайомиться з дівчиною і починає розуміти, що таке доросле життя. Цей фільм знятий на основі байок і історій людей з маленького містечка.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що росіяни вкрали український мультфільм "Мавка. Лісова пісня".

Вас також можуть зацікавити новини: