Найпопулярніші серіали на Netflix / фото ua.depositphotos.com

Стрімінговий сервіс Netflix назвав найпопулярніші серед українців серіали. Публікуємо для вас трейлери десяти лідерів рейтингу, щоб вам точно було, чим зайнятися на цих вихідних.

Рейтинг з посиланням на офіційний сайт Netflix публікує "24 канал". 

Топ-10 серіалів і фільмів на Neflix

1. "Секс / Життя"

Мати двох дітей з передмістя в своїх фантазіях здійснює подорож по алеї спогадів, де її сімейне сьогодення стикається з безтурботним минулим.

2. "Як стати тираном"

На початку липня на Netflix з'явився неординарний документальний серіал з провокаційною назвою. І вже через кілька днів після появи встиг посісти друге місце в українському ТОП-10. У серіалі є навіть згадка про Україну, звичайно про Голодомор.  

3. "Хороший лікар"

Історія молодого талановитого лікаря з синдромом саванта, що володіє унікальними здібностями-неймовірною пам'яттю і фантастичною чутливістю до проблем, що спалахують всередині людського організму. Хлопець стає блискучим хірургом, але попри це, в особистісному плані його розвиток відповідає рівню десятирічної дитини.

4. "Рік і Морті"

У центрі сюжету-школяр на ім'я Морті і його дідусь рік. Морті-самий звичайний хлопчик, який нічим не відрізняється від своїх однолітків. А ось його дідусь займається незвичайними науковими дослідженнями і часто повністю неадекватний. Він може в будь-який час дня і ночі схопити онука і відправитися разом з ним в божевільні пригоди за допомогою побудованої з різного мотлоху літаючої тарілки, яка здатна переміщатися крізь міжпросторовий тунель. Кожен раз ця парочка виявляється в найнесподіваніших місцях і найбезглуздіших ситуаціях.

5. "Я ніколи не..."

Переживши жахливий рік, американка індійського походження Деві намагається змінити своє життя і стати популярною в школі, проте це не так легко зробити, як вона вважала. Її чекають пригоди, які вона розділить з двома подругами, які теж хочуть стати популярними.

6. "Чудова сімка"

Група відважних воїнів (разом з Крісом Праттом) встає на захист маленького селища Роуз-Крік, який тероризує кривава банда Бартоломев Бозі. У кожного з них за плечима своя історія і свій унікальний стиль бою: хто добре володіє кулаками, а хтось-гострим словом і хитрістю. Разом вони дадуть відсіч найлютішим бандитам Дикого Заходу.

7. "Люпен"

Перший сезон французького серіалу вийшов на початку 2021 року і відразу зайняв міжнародні чарти. Нещодавно відбулася прем'єра іншого сезону і серіал не здає позицій. Ассан Діоп-злодій-джентльмен, який ще в дитинстві прочитав книгу про пригоди грабіжника Арсена Люпена і тепер збирається обчистити Лувр. Це помста багатому сімейству, через якого 25 років тому батька Діопа незаслужено засудили за злочин.

8. "Мисливці на тролів: повстання титанів"

Цікаво, що восьму сходинку рейтингу зайняла анімація про героїв із серії Trollhunters, які об'єднуються для епічної пригоди, щоб битися з Таємним Орденом За контроль над магією, яка пов'язує їх усіх.

9. "Еліта"

Іспанський серіал про те, як троє підлітків з бідних сімей потрапляють в "Лас Енчінас" – найпрестижнішу школу в Іспанії. Забезпеченим дітям не подобаються новачки, і починається безжальна битва за владу. У хід підуть будь-які засоби і методи, навіть вбивство...

10. "Бладшот"

І знову Вин Дизель! Слоган серіалу:"він народжений, щоб бути супергероєм". Науково-фантастична екшн-драма на основі коміксів. Секретна корпорація RST повертає до життя смертельно пораненого морпіха Рея Харрісона. Завдяки нанотехнологіям він стає Бладшотом-невразливою біотехнологічною зброєю, універсальним солдатом з нелюдською силою. Контролюючи тіло Рея, компанія керує його розумом і спогадами. Бладшот не знає, хто він насправді, і його завдання це з'ясувати.

Інші новини на тему: