Україна за підсумками голосування посіла п'яте місце / Reuters

Даміано Давид - провідний вокаліст італійського гурту "Måneskin", який став переможцем музичного шоу Євробачення-2021, назвав Україну найкращою на пісенному конкурсі.

Про це він сказав на офіційній прес-конференції, яка пройшла після завершення шоу.

«Україна. Неймовірна (пісня - ред.)!!!» - відповів він на запитання журналіста, представники якої країни їм сподобалися найбільше.

Нагадаємо, 22 травня відбувся фінал пісенного конкурсу Євробачення 2021 і вже визначився переможець музичного шоу. І ним став гурт "Måneskin".

Український гурт Go_A наробив шуму в першому півфіналі конкурсу. І у фіналі вони повторили свій успіх з піснею "Shum".

Читайте такожСтало відомо, скільки Україна дала балів іншим країнам на Євробаченні 2021

Що відомо про групу "Måneskin"

  • "Måneskin" – рок-гурт із Риму, до складу якої входять провідний вокаліст Даміано Давид, басистка Вікторія Де Анджеліс, гітарист Томас Раджі і барабанщик Ітан Торчіо. Колектив існує з 2016 року.
  • Гурт став відомим він після того, як у 2017 році посів друге місце в одинадцятому сезоні італійського шоу талантів X Factor.
  • 2017 року був випущений дебютний сингл гурту під назвою "Chosen", який займав 2-ге місце в італійському чарті. Пізніше пісня увійшла до дебютного мініальбому "Måneskin", який вийшов у середині грудня 2017 року.
  • Дебютний студійний альбом гурту "Il ballo della vita", що вийшов у 2018 році, досяг 1-го місця в чартах Італії і потрапив до хіт-парадів ще декількох європейських країн.
  • Цього року "Måneskin" виступив на культовому італійському музичному фестивалі "Sanremo" з піснею "Zitti E Buoni" та виборов там золото. На правах переможця учасники гурту представляють Італію на Євробаченні 2021 у Роттердамі.