Кадр з фільму "Снігоприбирач" / скріншот

Якщо ви давно хотіли подивитися класний фільм з небанальним сюжетом, то представляємо вашій увазі добірку з п'яти кінострічок, де в основі сюжету лежить мотив помсти і розплати. Ці фільми неможливо дивитися без емоцій. Вони викликають хвилювання, величезний інтерес і співпереживання. 

Снігоприбирач

Фільм 2019 року розповідає історію містера Коксмана. Він - зразковий сім'янин і шанована людина, яка живе, дотримуючись прийнятих в суспільстві цінностей. Його життя докорінно змінює трагічна подія - його сина вбивають. Коксман дізнається, що смерть дитини - справа рук наркоторговців. Тепер його головна місія - знайти і змусити всіх причетних відповісти. У процесі пошуку винуватців Коксман стикається з несподіваними перешкодами.

Британський психопат

Головний герой фільму - британець Кейн. Його брат Лінкольн - відомий в місті банкір, який працює нечесно, даючи людям позики під величезні відсотки, які потім "вибиває". Кейн звертається до брата за допомогою - йому потрібні гроші на відкриття власного спортзалу. Лінкольн гроші не дає, але пропонує їх заробити, штовхаючи родича на злочин.

Кейн потрапляє до в'язниці, де його регулярно б'ють і навіть намагаються вбити. У цьому всьому замішаний його рідний брат. Але головний герой терпить і шукає вихід із ситуації, адже він вже одержимий потужним бажанням помститися. 

Дівчина, що подає надії

Кассандра - студентка університету, розумниця, красуня і відмінниця. Вона мріє стати лікарем, проте життя підносить їй випробування. Тепер Кассандра змушена вести подвійне життя: вдень - вчитися, вночі - полювати за безпринципними чоловіками. 

Варто відзначити, що в 2021 році дана кінострічка була номінована на "Оскар".

Жага смерті

Пол Керсі - успішний хірург і зразковий сім'янин. Він дуже любить свою дружину і дочку, і задоволений тим розміреним і спокійним життям, яке у нього є. Однак в одну мить все руйнується.

Коли Пол був на роботі, в його будинок увірвалися грабіжники. Вони вбили дружину, а дочка після нападу впала в кому. Керсі розлючений тим, що поліція працює повільно, тому він вирішує взяти ініціативу у свої руки. Пол краде зброю і подається на пошуки вбивць дружини, що розгулюють на волі.

До слова, головну роль у фільмі "Жага смерті" виконав відомий актор Брюс Вілліс, який зараз бореться з деменцією.

Одним менше

Дружина і дочка Віктора гинуть від рук кримінального авторитета. Чоловік, одержимий помстою, готовий на все, щоб винуватець поніс покарання. 

Віктор вирішує діяти злагоджено і повільно. Він втирається в довіру до верхівки кримінального світу і потрапляє в їхню банду. План здається ідеальним, поки Віктор не зіткнеться з Беатріс. Вона - єдина, хто знає таємницю Віктора, а значить може його цим шантажувати.

Нагадаємо, оскароносний Шон Пенн зніметься в українському фільмі.

Вас також можуть зацікавити новини: