Євробачення-2022 пройде в Італії / reutersconnect.com

Стали відомі три міста-претенденти на проведення Євробачення в 2022 році, яке повинно пройти в Італії після перемоги гурту Måneskin.

Як повідомляє 112ua.tv з посиланням на wiwibloggs, бажання прийняти музичний конкурс вже виявили Рим, Турин, Пезаро. Так, Рим - столиця і рідне місто гурту Måneskin здається очевидним вибором. Мер міста Вірджинія Раггі написала в Twitter: "Перемога Måneskin була фантастичною. Рим пишається нашими хлопцями. Наступного року Євробачення прийме Італія. Рим - ідеальна сцена, щоб прийняти виклик".

У свою чергу мер Турина також була однією з перших, хто запропонував прийняти Євробачення у своєму місті. "Вітаю, Måneskin! Сьогодні ми починаємо роботу над Туринською заявкою", - написала Кьяра Аппендіно в Twitter.

Відео дня

Читайте такожПереможцем Євробачення 2021 стала група Maneskin з ІталіїПезаро-маленьке місто недалеко від Сан-Марино з великим концертним майданчиком Vitrifrigo Arena, що вміщає до 10 тис. осіб.

Мер міста Маттео Річчі написав у Twitter: "Наступного року Євробачення проходитиме в Італії. Ми подаємо заявку на проведення Євробачення в Vitrigrifo Arena, одному з найбільших і найкрасивіших місць в країні. Пезаро був названий ЮНЕСКО творчим містом музики. Хто краще за нас може провести такий масштабний музичний захід?".

Офіційні заявки міст на проведення Євробачення будуть опубліковані протягом наступних декількох тижнів, а остаточне рішення очікується до літа.

Також на сайті eurovisionworld з'явилися приблизні дати проведення Євробачення в 2022 році. Найбільш ймовірні серед них - з 10 по 14 травня, проте офіційного підтвердження поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини