Відомо, що на роль Путіна Бесаліл шукає американського актора / скриншот

Про президента РФ Путіна знімуть політичний трилер. Створенням фільму займається польський режисер Патрік Вега, що має псевдонім Бесаліл.

Він вирішив зняти трилер про російського диктатора та випустити його для англомовного ринку. Перший концептуальний трейлер фільму з українськими субтитрами вже з'явився на YouTube.

"Подорож углиб голови російського диктатора", - пояснюється концепція трилеру.

Відомо, що на роль Путіна Бесаліл шукає американського актора. На зйомки фільму вже вдалося зібрати 12 мільйонів доларів. Ймовірно, трилер будуть знімати у Польщі, Литві та на Мальті.

Спочатку планувалося, що фільм отримає назву "Злодій у законі", втім згодом він отримав назву "Путін". Режисер хоче показати зв'язки диктатора з російською мафією. За словами Бесаліла, який розповідав про ідею свого фільму виданню Hollywood Reporter, цей трилер стане художнім протестом проти Путіна та війни в Україні. 

У фільмі режисер планує показати персонажів сьогодення та знакові фігури з російського та західного мистецтва, таких як художники Рубльов та Караваджо. Бесаліл пояснює, що хоче зобразити шлях Путіна, починаючи з його політичної кар'єри на посаді мера Петербурга. Він поєднає "святих і демонів".

Фільм про Путіна - трейлер

Коли саме вийде фільм - поки що не повідомляється. Втім, у коментарях під концептуальним трейлером з'явилося чимало відгуків. Одним ідея подобається, інші ж вважають такі фільми недоречними. Користувачі пишуть:

  • "Хоч десь я побачу, як мучиться Путін"
  • "Коли хотів потрапити на сторінки історії, але його максимум - це фільм"
  • "Ця людина не заслуговує ніякого фільму. Автори не замислювалися, що часто до таких героїв у глядачів виникає співчуття або навіть симпатія? Виникають сумніви у меті цієї роботи".

Нагадаємо, раніше також з'явився тизер українського фільму жахів про війну з РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: