Прем'єра серіалу "Закон і порядок" відбулася в 1990 році \ фото Вікіпедія

Продюсерська компанія Wolf Entertainment, відповідальна за випуск кримінального серіалу "Закон і порядок", повідомила про зйомки 21-го сезону оригінального серіалу.

Права на показ нового сезону в США отримав телеканал NBC. Інформація про акторський склад і дату прем'єри не повідомляється.

Як повідомляють продюсери проекту, в новому сезоні продовжать показувати "дві роздільні, але однаково важливі групи: поліцейських, які розслідують злочини, і окружних прокурорів, які притягують порушників до відповідальності".

Відео дня

Читайте такожNetflix продовжив серіал "Відьмак" та показав новий трейлер (відео)Нагадаємо, серіал "Закон і порядок" в класичному форматі перестав виходити в 2010 році, тоді повідомлялося про припинення його виробництва після 20 сезонів.

Серіал "Закон і порядок"

Прем'єра серіалу "Закон і порядок" відбулася в 1990 році. Формат серіалу ліг в основу семи сиквелів і повнометражного фільму.

З 2011 по квітень 2021 року єдиним актуальним серіалом франшизи в ефірі був "Закон і порядок: Спеціальний корпус" з 22 сезонами.

Вас також можуть зацікавити новини