Незабаром вийде продовження серіалу" Секс у Великому Місті " / фото instagram.com/justlikethatmax

Продовження культового "Секс і місто"вийде в грудні 2021 року. Новий міні-серіал отримав назву "And Just Like That" ("І просто так..."). 

Читайте такожПродовження серіалу "Секс і місто": стало відомо, що буде із Самантою ДжонсПро це повідомляється в Instagram проекту. "Нова глава "Сексу і міста", або як ми вже звикли її називати "І просто так..." за участю улюблених героїв вийде на HBO МАХ у грудні", - повідомила виконавиця головної ролі Керрі Бредшоу Сара Джессіка Паркер.

"Секс і місто": що відомо про серіал

  • "Секс і місто" - американський серіал каналу HBO, створений Дарреном Старом. Він виходив з 1998 по 2004 рік. Телесеріал заснований на однойменній книзі журналістки й письменниці Кендес Бушнелл. 
  • Дія серіалу розгортається в Нью-Йорку і розповідає про життя чотирьох подруг: вони вільно обговорюють питання сексу, кохання й кар'єри. Основний склад протягом усього серіалу залишався незмінним - Сара Джессіка Паркер, Крістін Девіс, Синтія Ніксон і Кім Кеттролл. Остання (виконавиця ролі Саманти) відмовилася від зйомок продовження серіалу.
  • У 2021 році почалася робота над продовженням "Сексу і місто"- серіалом "І просто так...".
  • Раніше HBO Max на своєму YouTube-каналі опублікував тизер перезапуску багатосерійної стрічки. Вийшов він недовгим, але інтригуючим.