Кліп вже вийшов / instagram.com/tamerlan_alena

"Ну як тебе можна не любити?"- ключове питання в новому треку TamerlanAlena, відповідь на яке закохані найчастіше знаходять не "за", а "всупереч". Пісня розкриває історію пари, у якої почуття переходять з легкої залученості в справжню велику любов, але не без перешкод. 

"Ця пісня про любов, але не тієї красивої і безтурботної, що описують в казках і романтичних фільмах, а про реальну. З усіма дивацтвами і непорозуміннями, переживаннями, і, часом, розчаруваннями, - розповіли TamerlanAlena. - Це мотив двох закоханих, один з яких боїться визнати, що починає закохуватися, боїться відповідальності і турбот, але все ж не може зректися своїх почуттів, кожен раз повертаючись".

Чуттєвий характер синглу особливо підкреслив куплет Тамерлана, де артист зачитав уривок однієї з найвідоміших ліричних сповідей Сергія Єсеніна "Заметался пожар голубой". Між рядків герой зізнається, що всі минулі захоплення не були справжнім коханням. Тільки випробувавши саме його, він відмовився від колишнього способу життя і готовий змінюватися заради своїх почуттів.

Вас також можуть зацікавити новини: