Юлії Саніній - 31 / instagram.com/the_hardkiss

Українська співачка Юлія Саніна 11 жовтня відзначає своє 31-річчя. На честь свята УНІАН зібрав найпопулярніші кліпи, які зробили Саніну зіркою всеукраїнського масштабу.

Справжнє ім'я Саніної - Юлія Головань. Дівчина народилася в сім'ї музикантів, тому не дивно, що вона володіє сильним голосом і неповторною манерою. У трирічному віці вона вперше заспівала на сцені в супроводі ансамблю, яким керував її батько.

Разом з музичним продюсером Валерієм Бебко, який згодом став її чоловіком, вони створили групу The Hardkiss. В кінці жовтня 2011 року The Hardkiss виступили на розігріві у британської групи Hurts. Колектив швидко здобув популярність і низку нагород в Україні та за кордоном.

Читайте такожЕпатажні рокери Måneskin випустили новий сингл MAMMAMIAГрупа випустила безліч хітів, які на слуху у всіх українців. Також Саніна зробила колаборацію з Тіною Кароль на пісню "Вільна". 

Юлія одружена з Валерієм Бебко, креативним продюсером і гітаристом групи The Hardkiss. Свої стосунки пара приховувала протягом 5 років (з 2009 року). Через півроку з дня знайомства Валерій Бебко зробив Юлії пропозицію, але потім ще півтора року вона проходила в наречених. Весілля було оформлене в українському автентичному стилі. 21 листопада 2015 року у пари народився син Данило.

THE HARDKISS - 7 вітрів

THE HARDKISS feat. MONATIK - Кобра

THE HARDKISS - Кораблі

THE HARDKISS - Stones

THE HARDKISS - Все було так

THE HARDKISS - Мелодія

THE HARDKISS - Коханці

Тіна Кароль & Юлія Саніна - Вільна

Вас також можуть зацікавити новини: