Елтон Джон проводить своє останнє гастрольне турне / фото REUTERS

Легендарний співак Елтон Джон виступить на фестивалі в Гластонбері як хедлайнер 25 червня наступного року. Цей виступ буде останнім, який він проведе у Британії.

Квитки на цей концерт Елтона Джона вже розкупили, Бі-бі-сі. Сам виконавець заявив, що він дуже радий виступати на фестивалі у Гластонбері.

У заяві співака йдеться про те, що більш відповідного місця для прощання з його британськими фанатами немає. "Мені не терпиться зануритися в атмосферу найбільшого фестивалю у світі", - наводяться у заяві слова співака.

Відео дня

Після Гластонбері він дасть ще сім концертів у європейських країнах та піде зі сцени. На момент свого останнього шоу Елтон Джон проведе 50 років на сцені, відігравши понад 4 тис. концертів у 80 країнах.

Прощальне турне Елтона Джона

Про завершення кар'єри британський співак оголосив у 2017 році. Прощальний концертний тур планувався на 2021 рік. Але розпочалася пандемія коронавірусу, а влітку цього року співак травмував стегно під час падіння. Через це концерти у європейських країнах Елтон Джон переніс на 2023 рік.

Нині Елтону Джону 75 років. Музичну кар'єру він розпочав у 1960 році.

16 червня 2007 року у Києві на Майдані Незалежності у рамках інформаційно-освітньої кампанії "На краю!" Елтон Джон дав безкоштовний благодійний концерт. Другий концерт легендарного співака в Україні відбувся 30 червня 2012 року у рамках заходів, присвячених боротьбі зі СНІДом. Виступ пройшов у фан-зоні Євро-2012.

Вас також можуть зацікавити новини: