Відомо, що вже скоро дівчинка, яка втратила кінцівки, повернеться до України / скриншот

Українська співачка Оля Полякова презентувала нову пісню "Пташка", яку вона назвала символом незламності всіх, хто сьогодні потерпає від війни в нашій країні. Також зірка вже запрем'єрила кліп, у якому показали дитину, що постраждала внаслідок ворожого удару по Краматорську.

"Головною героїнею mood-video до пісні Оля Полякової стала незламна дівчинка Яна, яка постраждала в наслідок обстрілу вокзалу Краматорська. За родину Степаненків вболівав увесь світ. У квітні 2022 року Наталя з 11-річними двійнятами Яною та Ярославом потрапили під ракетний обстріл вокзалу Краматорська. Жінка втратила одну кінцівку, дівчинка - обидві. Мама з донькою кілька місяців проходила лікування у Львові. Згодом родина вирушила до США, де у лікарні Сан-Дієго пройшла реабілітацію та протезування. Сьогодні дівчинка завдяки протезам наново навчилася ходити, відвідує школу, їздить на велосипеді та подорожує", - йдеться в описі до кліпу.

Відомо, що вже скоро дівчинка, яка втратила кінцівки, повернеться до України та продовжить реабілітацію. На відео показано моторошні фото після обстрілу Краматорську, а також нові світлини з дитиною, яка наново вчиться жити та радіти звичайним речам.

"Сама ж пісня присвячена 23-річній Оксані Баландіній, медсестрі з Лисичанська, яка зазнала мінно-вибухової травми, наступивши на невідомий предмет, коли поверталася додому. Лікарі зробили їй чотири операції. В результаті жінці ампутували дві ноги та пальці лівої кисті", - пояснили представники Полякової.

Кліп на пісню "Пташка" 

Реакція мережі

Коментатори пишуть, що Полякова довела їх до сліз. Користувачів розчулили кадри з дівчинкою та слова пісні, у якій йдеться про українців. Також юзери написали:

  • "Словами не передати, як хочеться, щоб усі діти України більше ніколи не знали, що таке війна"
  • "Дякую за таку пісня, нехай усі дітки будуть щасливі, і нехай ця клята війна закінчиться нашою перемогою"
  • "Дуже гарна пісня, дуже шкода дівчинку! Бажаю їй всього найкращого, нехай у неї все буде добре!".

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль довела до сліз новою піснею, написаною Дайан Уоррен.

Вас також можуть зацікавити новини: