Кадр з невиданого кліпу Кароль

Мегапопулярна українська співачка Тіна Кароль останнім часом дивує своїх шанувальників абсолютно новим звучанням і відходом від стереотипу про те, що вона - виконавиця сумних ліричних пісень.

А сьогодні, 31 січня, артистка вирішила опублікувати на своїй сторінці в Instagram фрагмент невиданого кліпу від відомого режисера Алана Бадоєва.

"Цій відеороботі 10 років! Ніхто не бачив її, крім нас з Аланом Бадоєвим. Таємне стало явним", - написала Кароль і супроводила текст хештегом #сохранимлюбовь.

Очевидно, йдеться про кліп на пісню "Переживем измены". Ця композиція увійшла до альбому "9 життів", виданий у 2010 році.

У кадрах Тіна постала в обіймах чоловіка-актора. Очевидно, відео присвячене коханню. Зазначимо, що в цьому кліпі зірка з'явилася з коротким кучерявим волоссям, яке колись було їй дуже до лиця.

Раніше українська співачка Тіна Кароль виступила в Тбілісі на шоу "Танці з зірками". Разом зі співаком Анрі Джохадзе вона виконала свою пісню "Красиво" двома мовами - англійською та грузинською. Для виступу Кароль обрала сукню довжини міді від David Koma.

Вас також можуть зацікавити новини: