Співачка SLAVIA презентувала нову пісню / фото instagram.com/slavia_official

Українська співачка SLAVIA (справжнє ім'я – Ярослава Притула), колишня дружина артиста Дзідзьо презентувала свою нову пісню "Щастя мене не мине".

Сингл опубліковано на її YouTube-каналі. Крім того, виконавиця поділилася у своєму Instagram відео з прем'єри пісні на радіо Країна FM.

"Життя вирує. Все швидко змінюється. Я вже все пережила, що можна. Все добре, ми у хороших стосунках... Потрібно йти далі і розвиватися", – прокоментувала SLAVIA своєрозлучення з Дзідзьо перед презентацією композиції.

Після розлучення з шоуменом співачка повністю зосередилася на своїй кар'єрі та випустила вже не одну пісню.

Співачка SLAVIA презентувала нову пісню / скріншот

SLAVIA: нова пісня

Любити себе - це нормально

Візьми собі чистий папір

Змінити усе кардинально

Ніколи не пізно, повір

Зробити реальністю мрії

Почати до щастя політ

Усе починається з себе

У кожній людині весь світ…

"Бути щасливим з одного боку начебто просто, а з іншого – своє щастя треба побудувати. Іноді буває важко відмовитися від того, що будуєш роками, і почати заново. Все починається з себе: любити та слухати себе, підвищувати самооцінку, напрацювати впевненість, – зазначила співачка. – Я наповнююся щастям, і від надлишку наповнюю інших. Хочеться, щоб у всіх виростали крила, і нехай щасливий буде кожен".

Варто відзначити, що назву своєї нової пісні SLAVIA тримала у таємниці до останнього, зберігаючи інтригу. А ось, про що співається в пісні, вона детально розповідала днями.

Вас також можуть зацікавити новини: