Фото ua.depositphotos.com

Існує думка, що істеричками називають частіше жінок. Проте експресивних чоловіків, які не можуть впоратися зі своїми емоціями, також вистачає в світі. Нижче ви дізнаєтесь, які 7 ознак свідчать, що поряд з вами саме такий партнер. 

1. Чоловік-істеричка не сприймає критику чи жарти про себе

Він не вміє жартувати над собою і сприймає все серйозно. Якщо хтось говорить про нього в саркастичній манері, він обов'язково образиться і проявить негативні емоції. 

2. Чоловік-істеричка не вміє брати відповідальність за власні дії 

Він до останнього відтягуватиме момент ухвалення рішення і шукатиме того, хто зможе взяти відповідальність на себе. А якщо щось піде не так, то буде істерично наголошувати, що він ні в чому не винний. 

Відео дня

3. Чоловік-істеричка не вміє визнавати власні помилки

Йому важливо завжди мати виглядати на 12+ та бути ідеальним у всьому. Якщо він робить помилку, то ніколи в цьому не зізнається та не попросить вибачення. Може тільки нервувати чи плакати у відповідь. 

4. Чоловік-істеричка може з однієї маленької проблеми зробити багато 

Він залучає до процесу вирішення задач велику кількість людей, які мають бігати навколо нього, в той час, як він міг впоратися самостійно з усіма проблемами. 

5. У чоловіка-істерички відсутня навичка слухати співрозмовника

Він постійно перебиває та розповідає про своє. Також на на прямі запитання він відповідати не любить та переводить розмову на іншу тему. 

6. Чоловік-істеричка любить все заперечувати

Йому завжди легше сказати "ні", ніж спробувати подивитися на ситуацію під іншим кутом. Він не любить експериментувати та вводити щось нове в життя. Але якщо без цього ніяк, він влаштує гучну істерику. 

7. Чоловік-істеричка любить скаржитися мамі чи шукати союзників

Якщо щось не так, як він хоче, одразу дзвінок мамі чи тій людині, яка має його підтримати. Скарга зазвичай має таке формулювання: "Мене ніхто тут не розуміє", "Я хочу, щоб було всім добре", "Мене ніхто не любить" і так далі. Такі розмови закінчуються істериками та криками, що йому все набридло. 

Вас також можуть зацікавити новини: