Тест підкаже, чи кохає вас чоловік / фото ru.depositphotos.com

Кожна дівчина хоч раз в житті задавалася питанням, як дізнатися, чи кохає тебе людина чи ні. Хоч питання стосунків досить складне і індивідуальне, все ж є спосіб легко знайти істину.

Для того, щоб зрозуміти, чи кохає вас чоловік, досить відповісти на кілька питань. Відповідь "так" дорівнює двом балам, відповідь "важко відповісти" -  одному, відповідь "ні" - нулю. 

  1. Він пам'ятає все, про що ти говориш?
  2. Він помічає будь-які зміни в твоєму зовнішньому вигляді?
  3. Він любить дивитися на тебе?
  4. Він намагається зробити тобі приємно?
  5. Ви багато часу проводите разом?
  6. Він прагне піклуватися про вас?
  7. Він часто торкається вас?
  8. Він дбайливо ставиться до твоїх речей?
  9. Він підтримує твої ініціативи?
  10. Йому цікаве твоє життя?
  11. Він першим дзвонить і пише тобі?
Тест: як зрозуміти, чи кохає вас чоловік?

Результати тесту

Якщо ви набрали від 1 до 7 балів, то це означає, що ці стосунки якщо комусь і потрібні, то тільки вам. Не витрачайте свій час даремно.

Відео дня

Якщо ви набрали від 8 по 12 балів - це означає, що вам варто відверто поговорити з партнером і з'ясувати його мотив перебування поруч з вами. Швидше за все, пока він не впевнений у вас до кінця. Але шанс на кохання є.

Якщо ви набрали від 13 до 19 балів, можете бути спокійними. Швидше за все, у ваших стосунках є кохання, проте над деякими моментами варто попрацювати. Розмови по душам і спільний час допоможе вам налагодити контакт і зміцнити ваші стосунки.

А ось якщо ви набрали від 20 до 22 балів, то можете радіти. Такий результат говорить про те, що ваші стосунки прекрасні. Звичайно, у кожної пари бувають проблеми, але ви з усім впораєтеся, тому що у вас міцний фундамент.

Нагадаємо, раніше психотерапевт назвав ознаку того, що стосункам прийде кінець.

Вас також можуть зацікавити новини: