Пара планувала зіграти весілля вже в серпні / фото ua.depositphotos.com

Часом люди обирають не найкращі способи розірвати стосунки. Наприклад, один хлопець вирішив кинути наречену, але не став чекати на особисту зустріч і обірвав всі зв'язки з нею, написавши листа на електронну пошту.

Історію про це дівчина розповіла на Reddit. Вона познайомилася з хлопцем на ім'я Мітчел у жовтні 2022 року, з грудня вони почали зустрічатися. Вже в лютому він їй освідчився. Весь цей час вони будували відносини на відстані.

Пара планувала зіграти весілля вже в серпні. Хлопець квапив події і хотів одружитися якомога швидше. Їй здавалося, що вона стала обраною. Дівчина пишалася тим, що хлопець обрав саме її, вона відчувала себе особливою.

Відео дня

Однак кілька днів тому все змінилося. Дівчина відкрила свою електронну поштову скриньку і побачила лист від нареченого. Раніше він не писав їй на пошту, тому вона відразу запідозрила недобре.

У листі від імені нареченого було зазначено, що він від неї йде. В якості доводів хлопець зазначив, що вони несумісні, він знаходиться на іншому "духовному рівні", а дівчина нібито занадто "незріла". 

Вона не могла повірити тому, що прочитала. Дівчина розповіла про все це своїм батькам, ті лише зазначили, що їй пощастило "ухилитися від кулі". Однак вона не могла змиритися з тим, що відбувається. Їй здавалося, що нареченого нібито "підмінили".

І тоді вона зрозуміла, що все сталося після того, як її хлопець повечеряв зі своїми батьками. За словами дівчини, вони дуже токсичні люди, які вміють маніпулювати. Через це наречена думає, що лист написано або батьками нареченого, або ж ним самим, але під впливом родичів.

Тепер дівчина не знає, як їй правильно вчинити. Вона хоче помститися хлопцеві, адже він розбив їй серце. Однак дівчина розуміє, що може чинити неправильно. 

Зараз ображена наречена зібрала всі подарунки від хлопця, яких виявилося не так і багато. Також у неї є запрошення на весілля і кілька милих дрібничок, які нагадують їй про зірвану церемонію. Дівчина хоче віддати все це батькам свого колишнього, тому що в усьому звинувачує їх.

"Це перший раз, коли я була заручена і розлучилася через дурний електронний лист. Крім того, у мене ніколи не було враження, що я подобаюся його батькам, тож чи доведе це їх правоту, що я чудовисько і ніколи не була призначена для їхнього милого дорогоцінного хлопчика? Це останнє, що я хочу зробити, але я хочу своєї дрібної помсти", - написала дівчина.

У коментарях користувачі почали давати поради. Одні вважають, що дівчині не варто намагатися помститися хлопцеві, адже так вона зробить собі ще болючіше. Інші ж пропонують більш витончені ідеї для помсти. Коментатори пишуть:

  • "Найкращий вид помсти - жити хорошим життям"
  • "Навіщо тобі віддавати ці речі, якщо він навіть не просив про це? Віддай їх на благодійність або викинь на смітник, і вмивай руки!" 
  • "Оскільки його батьки такі маніпулятори, я б запропонував ще раз перевірити, чи справді він надіслав електронного листа".

Нагадаємо, раніше стало відомо про іншу наречену, яка влаштувала нареченому-зраднику" пекельну " помсту і ні про що не шкодує.

Вас також можуть зацікавити новини: