Якимось чином хлопець подзвонив своїй нареченій в самий пікантний момент, коли він був з іншого / фото ua.depositphotos.com

Жіноча помста вважається однією з найжорстокіших. Ображена дівчина, якій розбили серце, здатна на багато що. Своїм досвідом "пекельної" помсти нещодавно поділилася користувачка мережі, яка дізналася про зраду коханого.

На Reddit вона розповіла, що зустрічалася з хлопцем п'ять років, два роки вони були заручені. Однак все змінила поїздка її обранця до Японії. Він проводив час з дівчатами, яким платять за любов, і випадково розсекретив зраду.

Якимось чином хлопець подзвонив своїй нареченій під час пікантного моменту, коли він був з іншою. Вона все це побачила, але не стала влаштовувати скандал по відеозв'язку. Замість цього дівчина вирушила до нього додому і взялася за справу.

Відео дня

Спочатку дівчина зайнялася комп'ютером зрадника. Вона видалила всю колекцію його фільмів для дорослих, які той ретельно збирав. Потім дівчина стерла всі збереження в улюбленій грі хлопця, вона видалила всі файли навіть з резервних дисків.

На цьому помста не закінчилася. Вона забрала всі батареї з пристроїв у будинку. Також дівчина була настільки зла на хлопця, що пішла на мерзенний вчинок. Вона справила нужду в коробку з-під взуття. Потім дівчина сховала "подарунок" з екскрементами у спальні нареченого.

"Потім я вийшла заміж за два місяці. Мій колишній зараз зустрічається з якоюсь дівчиною, яка має такий самий вигляд, як і я, але з довгим волоссям. І це моторошно. Але якщо ти це читаєш, я ні про що не шкодую", - додала ображена дівчина.

Реакція мережі на "пекельну" помсту

Користувачі не приховують, що вчинок дівчини має досить дивний вигляд. Одні відзначають, що вона перейшла всі межі, інші ж намагаються виправдати "пекельну" помсту тим, що хлопець розбив серце своїй обраниці. Коментатори пишуть:

  • "Чому я відчуваю атмосферу Ембер Херд?"
  • "Ти божевільна, не дозволяй нікому переконувати тебе в іншому. Тобі потрібна допомога"
  • "Вийти заміж за два місяці... Або у вас був "друг", і це остаточний кінець відносин, або ви буквально вийшли заміж за першого зустрічного чоловіка у вашому житті. Всього вам найкращого, схоже, ви зійшли з розуму".

Зрада і помста - незвичайні ситуації з життя

Кілька років тому дві американки прославилися на весь світ, вирішивши вишукано помститися чоловікові. Вони дізналися, що зустрічаються з однією людиною, після чого придумали хитрий план і провчили його на очах у безлічі людей.

Ще одна невірність розкрилася завдяки спостережливості. Жінка розкрила зраду чоловіка по родимій плямі. Також нещодавно стало відомо, що чоловік знайшов витончений спосіб розкрити зраду дружини. Його винахідливість здивувала мережу.

Вас також можуть зацікавити новини: