Вчинок жінки здивував / фото ua.depositphotos.com

Зрада - жахливий удар, який може перенести не кожна людина. Хтось впадає в лють і готовий трощити все на своєму шляху, а хтось вражає своїм спокоєм.

На Reddit з'явилася історія від жінки, яка дізналася про зради чоловіка. Він її кинув, а вона залишила йому послання в мережі.

"Привіт. Сподіваюся, з тобой все добре. Сподіваюся, одного дня ти натрапиш на це і прочитаєш. Ці два дні були важкими для мене, я думала про тебе. Я думала про рішення, яке ти прийняв, і про те, наскільки воно мене зруйнувало. Я думав про твою невірність і про те, як ти щасливий з нею. Я люблю тебе, я дуже тебе люблю. Я намагалася не любити тебе і думати про тебе в негативному світлі, але це просто неможливо. Я не можу ненавидіти людину, якій колись була віддана", - написала жінка, звертаючись до свого чоловіка.

Відео дня

Вона не може забути зрадника, але викинути з пам'яті життя з ним їй не вдалося. Мало того, жінка зізнається, що не може перестати його любити.

"Ти ставився до мене з добротою і любов'ю, Хоча говорив, що ніколи не любив мене, в це важко повірити. Ти плакав зі мною, ти цілував мене, ти обіймав мене, ти готував для мене. У тебе все вийшло, ти був прекрасним. Я не шкодую, що була твоєю, і дуже сумую за тобою. Я знаю, що ти віддав перевагу комусь іншому і обдурив мене, але я все ще люблю тебе так сильно. Я знаю, що казала тобі, що ти не заслуговуєш мого прощення, і я не знаю, чи заслуговуєш ти. Але я люблю тебе. Мені подобається, ким ти був, мені подобається, як ти піклувався. Я все ще люблю тебе.. Я люблю того, ким ти був до того, як зрадив мене", - зізналася жінка.

Також вона зазначила, що їй все одно не подобається те, як легко чоловік вирішив заподіяти їй біль, і як мало його це турбує. Однак попри це жінка бажає невірному чоловікові гарного польоту, він відправився до своєї коханки.

"Я люблю тебе так сильно. Я думаю про тебе весь час... Я сподіваюся, що політ буде легким і що у тебе не буде проблем... Я так сильно тебе люблю", - закінчила свій лист обдурена жінка.

Реакція мережі

У коментарях розгорілися небувалі суперечки. Одні користувачі пишуть, що лист і вчинок жінки, яка вирішила так зворушливо попрощатися зі своїм чоловіком, довели їх до сліз. Інші ж відзначили, що слова дружини викликали у них смуток, але їм дуже прикро за жінку, яка зовсім себе не цінує. Коментатори пишуть:

  • "Це змусило мене плакати"
  • "Мені подобається твій позитив. Безумовно, краще бути позитивним, ніж негативним. Але я сподіваюся, ти розумієш, що заслуговуєш на краще, тобі буде краще без колишнього чоловіка"
  • "Будь ласка, попрацюйте над своєю самооцінкою та знайдіть почуття власної гідності, перш ніж витрачати роки свого життя на того, кому все одно байдуже. Вам може здатися, що це мило, але це не так".

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав про жінку, яка підслухала, про що її чоловік говорить з найкращою подругою. Це звело її з розуму.

Вас також можуть зацікавити новини: