Тіло Марії Хосе на 96% вкрите татуюваннями / колаж УНІАН, скріншоти

У 2015 році ведучий Дмитро Комаров відправився до Мексики, а потім показав свої пригоди в одному з випусків шоу "Світ навиворіт". Завдяки йому українці дізналися про моторошну "жінку-вампіра" - Марію Хосе, яка "наростила" собі ікла і роги, на ній буквально не залишилося живого місця.

Тіло Марії Хосе на 96% покрито татуюваннями. Крім цього, в голові і на руках у неї імпланти, а також пірсинг. Навіть білки її очей стали чорними, їй шість разів проводили дуже небезпечну процедуру. Жінці проколювали очі і заливали туди барвник. Тепер її очі завжди будуть чорними, видалити пігмент неможливо.

"Жінка-вампір" до і після зміни зовнішності - фото

"Жінка-вампір" в юності і зараз / скріншот

Жінка розповідала Комарову, що задоволена своїм виглядом. Раніше вона була зовсім іншою, простою і милою дівчиною. Однак потім мексиканка вийшла заміж і народила чотирьох дітей, а чоловік почав її жорстоко бити. І тоді Марія Хосе вирішила рятуватися. Вона перетворила себе на" жінку-ягуара", щоб стати сильною і привернути увагу людей до питання домашнього насильства.

Після розлучення вона знайшла чоловіка, який полюбив і її, і її дітей. Марія Хосе розповідала, що займається спортом і прагне підтримувати здорове тіло. При цьому м'язи і незвичайний вигляд допомагали їй заробляти. Вона проводила заходи, давала інтерв'ю і відкрила власний тату-салон.

Марія Хосе навіть потрапила до Книги рекордів Гіннеса. Адже вона стала єдиною жінкою, яка зробила так багато тату.

"Жінка-вампір" на шоу "Світ навиворіт" - відео

Нині Марії Хосе 47 років, вона продовжує змінювати своє тіло. Жінка регулярно приміряє нові зачіски і не припиняє робити тату. Крім цього, вона працює юристом і активно займається спортом. "Жінка-вампір" накачала великі м'язи і не планує зупинятися на досягнутому.

Який вигляд має "жінка-вампір" зараз - фото

Марія Хосе зараз / колаж УНІАН, скріншоти

Популярність Марії Хосе поступово згасає, проте вона не сумує. Жінка веде соцмережі, спілкується з фанатами і займається благодійністю.

Повний випуск "Світу навиворіт" з "жінкою-вампіром"

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав, як змінився найповніший герой "Світу навиворіт", який важив 430 кілограмів і їв відрами.

Вас також можуть зацікавити новини: