Переможницею шоу "Голос країни" стала Марія Квітка / фото 1+1

У неділю, 20 листопада 2022 року, відбувся суперфінал вокального проекту "Голос країни-12". Переможниця шоу - Марія Квітка з команди другого шансу.

Під час першого етапу фіналу проекту Марія потужно виконала пісню "Птах" гурту ДахаБраха та Жадана. Другою композицією дівчини у суперфіналі стала "Реве та стогне", якою вона довела глядачів до мурах поза шкірою.

Переможниця проекту отримає суперприз від народного тренера Андрія Мацоли. Крім того, новоспеченій артисці подарують запис пісні, ротацію та кліп.

Марія Квітка стала тріумфаторкою шоу "Голос країни-12" / фото instagram.com/goloskrainy_official

Хто така Марія Квітка

Квітка з Корсунь-Шевченківського Черкаської області. Вона - співачка, збиральниця фольклору та стилістка. Дівчина записала близько 2 тисяч народних пісень.

Марія неодноразово говорила, що її мета – популяризувати українську народну музику. І в неї це чудово виходить. Артистка несе у маси не лише українські пісні, а й у кожному ефірі постає у неповторних народних костюмах. До речі, до участі у шоу вона працювала художницею з костюмів на ТБ.

Хто пройшов до суперфіналу "Голосу країни" 

До останнього етапу суперфіналу шоу "Голос країни" в ефірі від 20.11.2022 року пройшли чотири учасники. Це Сергій Соловйов, підопічний Олі Полякової, Марія Квітка з команди другого шансу, Василь Палюх під керівництвом зіркового тренера Потапа та Давид Маскіса з команди Наді Дорофєєвої.

Супефіналісти шоу "Голос країни-12" / фото instagram.com/goloskrainy_official

Зауважимо, що "Голос країни-12" повернувся під час повномасштабної війни в ефір з благодійною метою - для збору 3 млн гривень на важливу закупку для  цілої бригади на передову - квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. 

Вас також можуть зацікавити новини: