Голос країни / прес-служба 1+1

Тренерами 12 сезону стали головні українські суперзірки: найавторитетніший український продюсер Потап, digital-сенсація DOROFEEVA, рок-легенда, соліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, а також  поп-королева Оля Полякова, яка вперше сяде у легендарне червоне крісло. Дванадцятий сезон шоу пройде під слоганом "Так звучить твоя країна".

Днями телеканал 1+1 презентував святкову промо-кампанію 12 сезону головного музичного проекту "Голос країни".

Тренери шоу в яскравих образах, сидячи у легендарних червоних кріслах, заспівали величний твір Миколи Леонтовича "Щедрик", якому цього року виповнилось 120-років. Ця  пісня, перекладена різними мовами, є справжнім символом Нового Року та Різдва у всьому світі.

Читайте також"Голос країни": вперше на сліпих прослуховуваннях учасник освідчився коханій"Щедрик" є гордістю нашої країни та головним українським новорічним символом. Вже понад 100 років весь світ зустрічає Новий Рік та Різдво під українську пісню – це говорить про те, наскільки наша душа, культура та музика проникає у серця людей з усього світу. Дуже радий, що ми розпочинаємо 12 сезон з такого великого твору", - сказав Потап.

Минулорічний тренер-переможець DOROFEEVA також зраділа такому вибору пісні та розповіла: "Дуже круто, що для зйомок промо-ролика обрали таку легендарну композицію, і саме з цієї ноти ми розпочнемо кампанію 12 сезону "Голосу країни". Відео вийшло справді святковим та атмосферним, сподіваюся, що воно зможе зарядити людей на старт головного музичного шоу країни".

А ось Святослав Вакарчук прокоментував прем’єру так: "Щедрик" Леонтовича асоціюється у мене з різдвяними святами. Розпочинається все з Дня Святого Миколая. Це свято для дітей, і в першу чергу, воно про турботу. Дитина знає, що у світі існує той, хто про неї піклується. Це свято мого дитинства. Попри заборони того часу, батьки завжди його влаштовували. І Різдво, це той час, який я намагаюсь провести з сім'єю, великою родиною".

Вас також можуть зацікавити новини: