Йост Кляйн виступив на концерті з конкурсною піснею / Скріншот Instagram

Представник Нідерландів на "Євробаченні-2024" Йост Кляйн, якого відсторонили від участі у гранд-фіналі, вперше з'явився на публіці після дискваліфікації. Співак лаконічно прокоментував скандал за його участі.

Як пише видання AD, виконавець виступив на музичному фестивалі в Енсхеде. На сцені він заспівав свою пісню "Europapa", з якою мав представити Нідерланди. Йост назвав себе "міжнародним артистом".

"Тепер я міжнародний артист, я роблю все можливе. Я знаю, що ви чекаєте від мене якогось коментаря (про дискваліфікацію – УНІАН), але я просто скажу, що люблю вас", – сказав на концерті співак.

Відео дня
Йост Кляйн / скріншот з відео

Також Кляйн повідомив, що опублікував в своєму Instagram важливий допис. На його сторінці з'явилася "сторіз" "Love always wins", що в перекладі означає "Любов завжди перемагає". Варто вказати, що зараз трек "Europapa" – найпопулярніша пісня серед усіх представлених на "Євробачення-2024", повідомляє "Дім Євробачення".

Скріншот Instagram

Що відомо про скандал з Кляйном на Євробаченні

За день до гранд-фіналу Кляйна не допустили до генеральної репетиції шоу. Вже 11 травня стало відомо, що співака підозрюють у погрозах фотографу Євробачення. Крім того, його обвинуватили у неналежному ставленні до операторки конкурсу. Між виконавцем та знімальною групою стався конфлікт.

Причиною дискваліфікації стало те, що дії Йоста загрожували персоналу конкурсу, і співак порушив правила Євробачення. Натомість нідерландський суспільний мовник спростовує усі обвинувачення і наголосив, що артист не чинив насилля над операторкою, а лише зробив "погрозливий жест" в бік камери.

Нагадаємо, раніше переможці "Євробачення-2024" залишилися без нагороди.

Вас також можуть зацікавити новини: