Співачки з іронією прокоментували критику українців / фото інстаграм Alyona Alyona

Представниці України на "Євробаченні-2024" Alyona Alyona та Jerry Heil, які блискуче виступили у першому півфіналі шоу, звернулися до українців, які раніше їх хейтили.

Співачки зазначили, що ще під час Нацвідбору їх багато критикували. Але зараз вони отримують величезну підтримку від всіх і жартують, що деякими довелося швидко змінювати свою позицію. 

"Зараз ми відчуваємо, що вся Україна стоїть за нашими плечами. Але найбільше хочеться сказати "дякую" всім тим, хто "перезувся десь на льоту". Ми сьогодні з цього дуже сильно сміємося, але насправді я щиро вважаю, що коли в нашому полку прибуває – це краще, ніж від нас відбуває. Тому я дякую всім і за добро, і за погані коментарі, за всілякі. Зате ви є. Ви десь там робите нам актив, люди нас бачать, і бачать, наприклад, що наше відео на офіційному каналі "Євробачення" третє, але лайків і коментарів у нас найбільше", – сказала реперка в програмі "Передшоу".

Артистки також додали, що після виступу у першому півфіналі вони досі отримують не лише схвальні відгуки від українців, а й від інозмених прихильників. Тож Jerry Heil згадала один з них: 

"Вчора я дуже багато читала Twitter і іноземці пишуть, що це як молитва – молитва за світ! Мені дуже сподобався такий коментар: "Це як молитва. Господь прийшов і почав співати українською".

До слова, вже сьогодні, 11 травня, під час гранд-фіналу стане відомо ім'я переможця "Євробачення-2024". Всього беруть участь 26 країн. Україна буде виступати з піснею "Teresa & Maria" під номером 2. 

Нагадаємо, раніше був представлений повний перелік країн, які пройшли до гранд-фіналу.

Вас також можуть зацікавити новини: