Стало відомо, яке місце пророкують букмекери alyona alyona і Jerry Heil / колаж з фото

Букмекери "Євробачення-2024" знову оновили свої прогнози. Після другої репетиції номера на сцені шоу alyona alyona і Jerry Heil опинилися в топ-5 претендентів на перемогу.

У відео з другої репетиції артистки показали короткий фрагмент свого виступу з піснею "Teresa & Maria". Вони продемонстрували свій спів, який одразу ж припав до душі шанувальникам.

фото eurovisionworld.com

Після репетиції alyona alyona і Jerry Heil почали різко підійматися по сходинках букмекерської таблиці, яка опублікована на сайті Eurovision World. Раніше представниці України займали п'яте місце серед претендентів на перемогу, однак зараз вони опинилися на четвертому місці. Букмекери з ймовірністю в 12% вважають, що співачки посядуть саме це місце на конкурсі.

Відео дня
фото eurovisionworld.com

Лідером букмекерів став співак з Хорватії – виконавець Baby Lasagna. Артист представить свою країну з піснею "Rim Tim Tagi Dim". У нього, за оцінкою букмекерів, 22% шансів на перемогу.

Ще одним фаворитом, який посів друге місце, є представник Швейцарії – співак Nemo. Він виступить на "Євробаченні" з піснею "The Code". А трійку лідерів замикає Італія, від якої виступить співачка Angelina Mango з композицією "La noia".

До слова, півфінали "Євробачення-2024" відбудуться 7 та 9 травня, а довгоочікуваний гранд-фінал конкурсу пройде 11 травня у Мальме.

Нагадаємо, раніше на "Євробаченні-2024" ввели нові правила жеребкування. Тепер порядок виступу конкурсантів зможуть обирати продюсери шоу.

Вас також можуть зацікавити новини: