Хлопці , дорогі наші, ми дякуємо вам за терпіння і повагу до нашого найпрекраснішого події в світі. Більшість з вас звикли, що всі артисти відразу виставляють на показ своє особисте життя. Ми з Владиславом Михайловичем мислимо трохи по-іншому і дуже трепетно ставимося до того, що відбувається між нами. Тому зайвий раз боїмося голосно кричати про свою любов. Впевнена , багато хто, особливо ті, хто вже став батьками, зрозуміють нас правильно. 5-го грудня відбулося велике чудо - в наше життя прийшла нова ЛЮДИНА. До цієї події мій чоловік написав для мене пісню #ОРЕЛИЛИРЕШКА . ❤️❤️❤️Дякую тобі, коханий @vladtopalovofficial ! Як тільки я її почула , одразу ж взялася за створення кліпу!!! Щоб багато не писати , нехай за нас скаже наша пісня і маленька, але вже така грандіозна історія 🙏🏻 ПОСИЛАННЯ на повне відео в профілі #регинатодоренко #регинапутешественница🌎🌏🌍 #владтопалов Режисер - @richlazarus #орелирешка

Допис, поширений regina todorenko (@reginatodorenko)

Відома українська телеведуча та співачка Регіна Тодоренко й її чоловік, російський музикант Влад Топалов, зняли історію свого кохання.

Відео дня

У кадрах, опубліковані в Instagram Тодоренко, з'явився і новонароджений син пари.

Читайте такожТодоренко і Топалов "засвітили" свого новонародженого сина на сімейному відео

"Хлопці, дорогі наші, ми дякуємо вам за терпіння і повагу до нашої найпрекраснішої події у світі. Більшість з вас звикли, що всі артисти одразу виставляють на показ своє особисте життя. Ми з Владиславом Михайловичем мислимо трохи по-іншому й дуже трепетно ставимося до того, що відбувається між нами. Тому зайвий раз боїмося голосно кричати про своє кохання. Впевнена, багато хто, особливо ті, хто вже став батьками, зрозуміють нас правильно", - написала Регіна.

"5-го грудня відбулося велике диво - в наше життя прийшла нова людина. До цієї події мій чоловік написав для мене пісню. Дякую тобі, коханий Владе Топалов! Щойно я її почула, одразу ж взялася за створення кліпу! Щоб багато не писати, нехай за нас скаже наша пісня й маленька, але вже така грандіозна історія", - додала новоспечена мама.

Нагадаємо, 5 грудня Регіна Тодоренко стала мамою. Батько дитини - російський співак Влад Топалов. 25 жовтня пара таємно зіграла весілля.