Концерт Примадонни відбудеться 17 квітня 2019 року

17 квітня 2019-го в Кремлівському палаці в Москві відбудеться єдиний концерт Алли Пугачової, приурочений до її 70-річчя.

Журналісти дізналися, як була зроблена фотографія для афіші майбутньої події, передає HELLO.

Фотограф Євген Смирнов розповів, як продюсер Світлани Лободи Нателла Крапівіна потрапила на афішу сольного концерту Примадонни.

Відео дня

Читайте такожПугачова у відвертому міні "підірвала" мережу провокаційними позами (відео)

За його словами, знімок був зроблений у жовтні, коли Крапівіна запросила Пугачову на прем'єрний показ фільму "Кислота", продюсером якого виступила. Захід пройшов у московському театрі "Гоголь-центр".

"У якийсь момент я подивився у бік входу й помітив, як через рамку металошукача проходить Пугачова... Продюсер фільму Нателла Крапівіна зустріла Пугачову і як могла звільняла їй дорогу протягом всього шляху від входу до банкетного залу... У цей момент і був зроблений цей, по суті, випадковий кадр... Через деякий час у редакції пролунав дзвінок. Виявилося, Алла Борисівна побачила цю фотографію, вона їй сподобалася - так і виникла ідея зробити з цього знімка афішу", - розповів фотограф.

Як повідомляв УНІАН, Примадонна російської естради повертається на сцену з ювілейним концертом "Алла Пугачова. P. S", який відбудеться 17 квітня в Кремлівському палаці.