Українська співачка, вже довгий час виступає в Росії, Анна Сєдокова, поділилася в мережі новим роликом, який був знятий під час її виступу.

Відео дня

Відео розміщено на її сторінці в Instagram.

При цьому співачка одягла дуже відвертий і провокативний наряд. Седокова постала в чорних капронових колготках і боді, при цьому засвітивши сідниці. «Спокійної ночі. Нехай сни будуть ласкаві. P. S. Дивіться, у неї вежа від фотошопу зиркнула», - підписала відео співачка.

Читайте такожОлег Винник здивував зміною іміджу (фото)

Відео подивилися вже майже 600 тисяч разів. Проте в коментарях думки багатьох шанувальників розійшлися.  «Дуже сексуально», «Булочки зачьотні», «Ну і наряд, вже б гола вийшла», «Неймовірно красива дівчина», «Обожнюю Вас», «Дуже чекала на твій виступ. @annasedokova ти прекрасна співачка, я дуже тебе люблю. Спасибі за прекрасні пісні», «Витягни з ж*пи своєї імплантанти і застроми в мозок, будь ласка», «Мені ось що цікаво....чому ці артистки або ще відомі люди голими фотографуються??? Що в цьому такого, навіщо всьому світу це показувати?», «Божественна», «Дуже красива жінка», - написали в коментарях передплатники Седокової.

Як повідомляв УНІАН, Настя Каменських оголила сідниці на фото і нарвалася на критику в Instagram.