MARUV має передати права на пісню / фото facebook.com/MaruvOfficial

Продюсер і екс-директор співачки Alyosha, яка співала за Україну на "Євробаченні-2010", Вадим Лисиця прокоментував скандал з контрактом MARUV і НТКУ і розповів, які умови НТКУ висувала Alyosha.

Про це він написав у коментарі під обуреним постом MARUV про дуже жорсткі умови контракту.

скриншот

Читайте такожДали добу: у "Суспільному" назвали умову для поїздкі MARUV на Євробачення

Відео дня

"Ми з Alyosha це проходили. Права на пісню за правилами EBU на час проведення конкурсу потрібно передати. За все платити самому. Виступити на парочці др (день народження, - ред.) співробітників і не паритися особливо. Нічого змінити не вийде", - написав він.

У свою чергу, директор MELOVIN, який представляв Україну на "Євробаченні-2018", Артем Козуб згадав, які були умови в договорі.

"У минулому році були інші умови. Скажімо так, ми повністю володіли матеріалом, за винятком тимчасово переданих прав на трек, ну і просто згоди про участь у зйомках. Вся монетизація нашого кліпу, роялті та виплата авторських по майданчиках - наша. До того ж, торік поїздку, декорації і проживання спонсорував телеканал СТБ. І якщо говорити про "виступити у когось там безкоштовно потім", то я вважаю, що будь-яка робота повинна бути оплачувана, власне, що і сталося", - написав Артем.

Як повідомляв УНІАН, співачка MARUV представить Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2019, який пройде в Ізраїлі. MARUV зробила заяву після того, як її участь у пісенному конкурсі, який пройде в Ізраїлі, виявилося під загрозою. На своїй сторінці у Facebook виконавиця написала, що заради участі в Євробаченні 2019 вона готова відмовитися від запланованих гастролей в РФ.