MARUV була готова скасувати виступи в Росії заради "Євробачення" / фото УНІАН

Відомий продюсер Віталій Пастух, який готував Анастасію Приходько до "Євробачення" відреагував на скандал з MARUV. На його думку, цей скандал може мати досить негативні наслідки для України.

Про це йдеться у сюжеті програми "Гроші".

Читайте також"Виступили на парочці днів народження співробітників": продюсер Alyosha прокоментував скандал з НТКУ і MARUV

"Шоу вийшло, молодці. Але для країни - це початок кінця. Якщо ми так будемо робити і далі - нас скоро не стане", - каже продюсер.

Пастух вважає, що в усьому, що трапилося, винні не артисти, а організатори.

"Це помилка продюсерів. Або він абсолютно аполітична людина і взагалі не знає, що відбувається, що йде війна", - зазначив він.

MARUV була готова скасувати виступи в Росії заради "Євробачення", але поскаржилася на надто жорсткі умови, які поставило їй НСТУ.

Докладніше дивіться у сюжеті програми "Гроші".

Як повідомляв УНІАН, співачка MARUV представить Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2019, який пройде в Ізраїлі. MARUV зробила заяву після того, як її участь у пісенному конкурсі, який пройде в Ізраїлі, виявилося під загрозою. На своїй сторінці у Facebook виконавиця написала, що заради участі в Євробаченні 2019 вона готова відмовитися від запланованих гастролей в РФ.