На гурт KAZKA обрушилася хвиля хейту в соцмережах / фото УНІАН

На гурт KAZKA, який після відмови MARUV і Freedom Jazz є наступним претендентом на Євробачення-2019, обрушився шквал критики в соцмережах.

Як відомо, зараз Суспільне веде переговори з групою щодо їх участі у конкурсі, однак користувачі соцмереж радять колективу не погоджуватися.

Читайте такожMARUV записала звернення до фанатів після скандалу довкола нацвідбору на Євробачення 2019 (відео)

Відео дня

"Не треба їхати на Євробачення, вас після цього зненавидять","Якщо все, що відбувається, це через вас, то сподіваюся ваша кар'єра піде на дно", "Море хейту на вас впаде", "Якщо погодитеся їхати - це буде ганьба вам!", "Нехай відмовляються! Їх не обирали!", "Будь-який артист з почуттям власної гідності, честю, совістю відмовиться в цій ситуації. Або Maruv або ніхто! Може поїде Ніхто!", "З г**ном змішають, навіть і не думайте", - пишуть у соцмережах.

Також користувачі звинувачують групу в тому, що за них "заздалегідь домовилися" і "Нацвідбір робився під KAZKA".

Читайте такожСТБ не впевнені, що проводитимуть Нацвідбір на Євробачення наступного року

"Адже з самого початку відбір був під Казку, а потім раптом перемогли "не ті". Ну якщо таким чином перемога, то вперед", "Ну все, поїде наша жирна фіалка на Євробачення і навіть у фінал не вийде. Ура, товариші", "Фу, низько впали, татко поклопотав для своїх і вибив місце для Євробачення. Низько, підло, брудно. Я з України, але за вас вболівати не буду", - пишуть під постами гурту.

Як повідомляв УНІАН, цього року в Національному відборі на Євробачення перемогла співачка MARUV. Однак суспільний мовник (НСТУ) та співачка не змогли домовитися щодо її участі в Євробаченні 2019. Тоді в НСТУ заявили, що будуть вести переговори з іншими фіналістами Нацвідбору.

26 лютого група Freedom Jazz, яка посіла друге місце на Нацвідборі, відмовилася представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі після пропозиції НСТУ.