Каменських не розповідає про свого коханого / Скріншот

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, прокоментувала стосунки з репером і продюсером Потапом.

Читайте такожТіна Кароль вразила шанувальників сексуальним фото

Нещодавно Потап підтвердив свій роман з Настею. Він брав участь у зйомках гумористичного шоу "Ліга сміху" і під час виступу команди "Дніпро" один з її учасників запитав у репера: "Ну що, мутиш з Настею?", на що він відповів: "Так".

Відео дня

"Не можу прокоментувати, і за Олексія, тому що це була їхня фішка, вони прикольнулися, мабуть, для того, щоб ми зараз про це з тобою розмовляли. Команда "Дніпро", бляха-муха, чому я тут повинна за вас віддуватися?" – прокоментувала виконавиця "Світському життю".

Катя Осадча зазначила, що всі чекають, коли вони зізнаються у своїх стосунках.

"Мені подобається жартувати, тому що всі дійсно дуже хочуть дізнатися, хто він і де мої десять дітей, яких я народила? З дітьми я не покажу, а от одного разу, хто ж він - Потап чи Винник, ви, можливо, дізнаєтеся", - ісказала Каменських.

Чутки про те, що між Настею Каменських і Потапом роман, ходять вже давно. І хоча самі артисти підтверджувати ці розмови не поспішають, своїми вчинками все ж інтригують шанувальників.